De volledige supply chain onder één dak tijdens Empack Gent

Empack Gent wordt samen met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build georganiseerd. Hierdoor krijgt de bezoeker in één oogopslag een overzicht van de volledige supply chain: van afvullen en verpakken tot transport en (intra)logistiek.

Trefwoorden: #Easyfairs, #Empack, #supply chain, #vakbeurs, #verpakking

Lees verder

Nieuws

( Foto: Empack )

ENGINEERINGNET.BE - De bezoeker ervaart hoe innovatieve verpakkingsoplossingen naadloos integreren met geavanceerde logistieke processen, dankzij de 200 exposanten.

Wat te verwachten op Empack Gent 2024:

  1. Innovatieve exposanten: Ontmoet toonaangevende bedrijven en start-ups die de nieuwste technologieën en producten presenteren die de verpakkingsindustrie transformeren. Van duurzame verpakkingsmaterialen tot geavanceerde automatiseringsoplossingen, er is voor elke professional iets te ontdekken.
  2. Lezingen en workshops: Leer van de besten in de industrie met onze reeks boeiende lezingen en hands-on workshops. Deskundigen delen hun inzichten over actuele trends, marktontwikkelingen en de toekomst van verpakkingsinnovatie. Onderwerpen variëren van e- commerce tot duurzaam verpakken.
  3. Netwerkmogelijkheden: Empack Gent biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, leveranciers en klanten. Breid uw professionele netwerk uit en ontdek nieuwe zakelijke mogelijkheden tijdens de verschillende netwerksessies en after-hour events.
  4. Interactieve zones: Bezoek de speciale zones en de Sustainability Track, deze begeleide route biedt u de mogelijkheid om te leren over een scala aan milieuvriendelijke producten en diensten die worden tentoongesteld door exposanten die zich inzetten voor duurzaamheid.

Speciale zones:

  • Partner Village: Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor u klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar uw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen.
  • Service Pack Pavilion: Op zoek naar outsourcing partners? Of u nu uw verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of op maat gemaakte verpakkingsoplossingen nodig hebt, onze exposanten kunnen u helpen om uw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.
  • E-commerce zone: De groei van online winkelen vereist innovatieve verpakkingen en bezorging, met een focus op personalisatie, technologie & AI, en het voldoen aan hoge klantverwachtingen voor snelle levering en eenvoudige retours. Ontdek hier aanbieders die u kunnen helpen met uw uitdagingen op e-commerce.
  • Pack Studio: Ontdek de toekomst van verpakken in onze Pack Studio - een galerij die de nieuwste innovaties in de verpakkingssector tentoonstelt. Een must-visit voor iedereen die voorop wil blijven en de laatste trends in de industrie wil ontdekken.
  • Job Day: Tezamen met Transport & Logistics wordt de Job Day georganiseerd tijdens Empack. Ben je gepassioneerd door de sector en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de Job Day dé plek waar u moet zijn.
  • Co-working space: Even snel mailen, uw presentatie finetunen, of gewoon in alle rust werken? Dit kan in onze co-working space. De perfecte plek om u te concentreren, te connecteren, en te creëren.

De toegang tot Empack Gent 2024 is gratis voor bezoekers die zich vooraf registreren via de website. Met 1 ticket krijg je toegang tot de drie beurzen: Empack, Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.

Empack Gent
Dinsdag 17 september: 10.00u - 18.00u
Woensdag 18 september: 10.00u - 17.00u
Flanders Expo Gent