Eenvoudig onderdelen bestellen in E-Shop van Nord

Nord Drivesystems maakt het bestellen van onderdelen niet alleen eenvoudiger, maar ook voordeliger. Want klanten in België en Luxemburg die hun onderdelen online bestellen, kunnen rekenen op een korting op de aankoopprijs.

Trefwoorden: #Nord, #onderdelen, #webshop

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Nord Drivesystems )

ENGINEERINGNET.BE - In de Onderdelen Shop van Nord, die is te vinden via shop.nord.com/BE-nl/home, kunnen gebruikers 24/7 eenvoudig reserve-onderdelen en accessoires online zoeken en kopen.

De klant hoeft op de homepagina van de Onderdelen Shop slechts op de oranje knop “Vind nu onderdelen” te klikken. Na het ingeven van het nummer op het typeplaatje van de aandrijving, of het nummer van het onderdeel, kan de klant direct zien of het gewenste product leverbaar is.

Nog handiger is het om een account aan te maken. Want dan zijn ook de prijs van het onderdeel, de levertijd, tracering en de orderhistorie van de klant direct zichtbaar. Bestellingen vóór 10.00 uur worden (als het onderdeel op voorraad is) nog dezelfde dag verzonden.

“We zijn blij dat we onze klanten met het aanbod van producten en diensten in de Onderdelen Shop op een eenvoudige manier kunnen ondersteunen,” zegt Nicky Vyvey, directeur van Nord Aandrijvingen BeLux. “Bovendien maken we met de korting het online bestellen nog eens extra aantrekkelijk.”

Klik hier voor de onderdelenshop van Nord