Kurt Vandeputte is nieuwe CEO van Smappee

Smappee, Belgisch cleantechpionier in slimme energieoplossingen, stelt Kurt Vandeputte aan als nieuwe CEO. Stefan Grosjean, de oprichter van het bedrijf, zet zijn actieve leiderschapsrol voort als Smappee Group CEO.

Trefwoorden: #CEO, #cleantech, #energie, #Smappee

Lees verder

HR

( Foto: Smappee )

ENGINEERINGNET.BE -  Vandeputte (foto links), een doorgewinterde manager met een trackrecord in het opschalen van bedrijven zal Smappee leiden om uit te groeien van een scale-up met 140 medewerkers in 12 landen tot een wereldwijde marktleider.

Hij zal toezien op de operationele expansie van het bedrijf en de uitbreiding naar nieuwe markten aansturen, terwijl Grosjean in zijn nieuwe rol blijft focussen op het vormgeven van de toekomst van de groep. Hij zal zich richten op de innovatiestrategie en het opzetten van nieuwe business units.

Onder leiding van nieuwe CEO Vandeputte wil het bedrijf zijn activiteiten opschalen, de organisatie versterken en internationaal verder groeien. Met zijn ervaring in het opschalen bij onder meer Umicore en BMW, is hij de juiste persoon om de volgende groeifase te leiden.

Hij zal zich richten op het sneller vermarkten van hun technologische oplossingen en het versterken van de wereldwijde schaalbaarheid.