Versnelde innovatie in life sciences, consumenten- en industriële markten

Tijdens de Verhaert Innovation Day kan je op 19 november terecht voor lezingen en inspirerende demo's op het gebied van innovaties in robotica, AI, digitalisering, personalisering en circulariteit.

Trefwoorden: #circulair, #digitalisering, #innovatie, #robot, #Verhaert

Lees verder

Nieuws

( Foto: Verhaert )

ENGINEERINGNET.BE - Innovatie wordt vaak gezien als de sleutel tot de maatschappelijke, ecologische, economische of geopolitieke uitdagingen van vandaag.

Hoewel we alle juiste ingrediënten hebben, zoals robotica, AI, digitalisering, personalisering en circulariteit, komt het recept voor succes niet samen zoals verwacht.

Het potentieel is duidelijk, maar er zijn nog steeds obstakels die het opschalen en effectief implementeren van oplossingen in de weg staan.

De oplossing ligt niet in meer ingrediënten, maar in het verfijnen van het proces zelf. Om de kracht van innovatie te benutten, moeten we opnieuw nadenken over hoe we de knooppunten met elkaar verbinden.

Dit betekent sterkere samenwerkingen tussen verschillende industrieën, flexibelere methodologieën en een toewijding aan een hands-on, iteratieve aanpak.

Door een cultuur van experimenteren en feedback te stimuleren, kunnen we deze opkomende technologieën naadloos integreren in echte toepassingen.

Klik hier voor meer informatie over dit event.