• 11/09/2012
  • |     BB

Hoe zou het zijn met… de nieuwe materialenbeurs MTMS 2013?

Zeven maanden voor de aanvang van MTMS 2013, stelt inrichter Invent Media een extra hal in Brussels Expo open voor leveranciers die live demonstraties willen geven met machines.

Trefwoorden: #invent media, #LVD, #Mazak, #metaalbewerking, #metapro, #mtms, #vakbeurs, #vakbeurzen, #Van Hoorn, #Welda, #Wouters

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: Expo Advice )

ENGINEERINGNET.BE -- Zeven maanden voor aanvang van de beurs moet Invent Media, organisator van MTMS 2013 in Brussels Expo, zijn machinezone uitbreiden naar Paleis 7.

MTMS is de vroegere Metapro-vakbeurs over metaalbewerking, die door Invent Media is opengetrokken tot een vakbeurs voor materiaalbewerking in het algemeen, inclusief bijvoorbeeld kunststoffen, composieten en hybride materialen.

'Paleis 11 en haar machinezone zijn quasi volledig ingenomen dankzij het versnelde inschrijvingstempo van machineleveranciers', stelt Invent Media in zijn recentste nieuwsbrief.

'Recent werd door de reservaties van LVD Benelux, Mazak, Wouters Cutting & Welding, Van Hoorn Machining en Welda een bezetting van nagenoeg 93% gehaald in Paleis 11 en een bezetting van 37% in Paleis 7'.

Het plan was aanvankelijk om enkel Paleis 11 als machinehal te voorzien. Die hal is een speciale zone van de vakbeurs, die enkel bestemd is voor machines in werking, waarmee hun invoerders en leveranciers live demonstraties geven.

Volgens de inrichter wordt 'MTMS 2013 wordt met een oppervlakte van 20.000 m² de eerste Benelux-vakbeurs voor materialenbewerkingstechnologie'.


ACHTERGROND
MTMS 2013 wordt georganiseerd in de Paleizen 7 en 11 van Brussels Expo van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 maart 2013.