• 22/10/2012
  • |     BB

Waste en recycling: Ad Ultima neemt Lisis Technology over

Specialist in software voor 'waste & recycling'-software voor bedrijven en overheid overgenomen door sectorgenoot Ad Ultima.

Trefwoorden: #Ad Ultima, #Bossuyt, #Lisis, #Microsoft Dynamics, #waste, #Windchill

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET -- Softwareleverancier Ad Ultima neemt Lisis Technology, een aanbieder van gespecialiseerde oplossingen op gebied van waste&recycling, over.

Lisis Technology in Turnhout is een gevestigde waarde in het IT-landschap met oplossingen voor onder andere bedrijven en lokale overheden actief in de milieusector en (industriële) dienstverlening: afval inzamelaars & recyclage bedrijven, industriële reinigingsbedrijven, diftar organisaties, traders in recyclaten, enz...

Tot de klantenkring behoren zowel grote internationale milieuspelers als regionale bedrijven en verschillende intercommunales en gemeenten.

In hetzelfde marktsegment is overnemer Ad Ultima zelf actief met specifieke oplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX technologie.

De overname komt er ter versterking van Ad Ultima's competence center voor ‘reverse logistics’, stelt het bedrijf in een persbericht.

Volgens Filip Bossuyt, CEO van Ad Ultima: "Met deze uitbreiding zullen we de expertise van het Lisis team ook ten dienste stellen van klanten van Microsoft Dynamics AX en deze kunnen inzetten in de verschillende landen waar we actief zijn."


ACHTERGROND
Ad Ultima is een aanbieder van gespecialiseerde IT-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX en PTC Windchill technologie en richt zich specifiek naar productie- en distributiebedrijven in manufacturing, project-based manufacturing, distributie- en servicebedrijven en reverse logistics. De organisatie biedt haar producten en diensten aan via werkmaatschappijen in Nederland, Frankrijk en België.