• 21/12/2012
  • |     BB

Thermote & Vanhalst sluit 'Google App Megadeal van het Jaar' af

Een van de grootste 'cloud'-deals van 2012 in België: vorkheftruckverdeler TVH gaat het e-mailverkeer van 1.600 Belgische medewerkers naar Google Apps migreren.

Trefwoorden: #app, #capgemini, #cloud, #google, #google app, #thermote vanhalst, #tvh

Lees verder

Techniek

( Foto: Engineeringnet )

ENGINEERINGNET.BE -- Op de valreep van 2012 sluit Thermote & Vanhalst in Waregem nog de 'Google App Megadeal van het Jaar' af: het gaat het mailverkeer van 1.600 Belgische medewerkers volledig migreren naar Google Apps.

De vorkhefspecialist gaat niet over één dag ijs: al eerder was hetzelfde gebeurd met alle medewerkers in Australië. Dat moet goed bevallen zijn, want nu volgen in een eerste fase 1.600 Belgen, en nadien zal zelfs iedereen met apps gaan werken. Samen goed voor 3.000 e-mailaccounts.

Het project wordt eerstdaags opgestart, met daarop volgende trainingsessies voor het management en het personeel in het voorjaar 2013. Het geheel moet 'live' gaan op 1 maart 2013.

Het contract – voor een niet nader genoemd bedrag – is één van de grootste cloud-operaties dit jaar in België, stelt TVH. Het beheer van de Google-licenties zal gaan via Capgemini.

Chief Business Innovation Officer Kalman Tiboldi: “Een aantal overnames zorgen ervoor dat we momenteel veel verschillende IT-platformen gebruikten. Die willen we harmoniseren."

"Naast e-mail en onze kalenders, gaan we ook al onze interne documenten in de cloud brengen met Google Drive.”