• 14/02/2013

Online webinar: De voordelen van PROFINET - invitatie

Een van de doelstellingen van de vereniging is de geïnteresseerde zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.

Trefwoorden: #IO-link, #PI Belgium, #Profibus, #Profinet, #webinar

Lees verder

Productnieuws

Een webinar is hiervoor het ideale instrument. In samenwerking met onze competence- & training centers zullen wij interessante onderwerpen de revue laten passeren.

Door het inzetten van webinairs kunt u plaats onafhankelijk, kosteloos en zonder veel inspanning deel nemen aan een webinar, waarbij onze gast sprekers u wegwijs maken in de wereld van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.

Op uw laptop, tablet of PC ziet u de presentator en zijn presentatie, maar bent u gegarandeerd van uw privacy. De presentator kan u namelijk niet zien, wel kan u vragen inbrengen en eventueel meestemmen wanneer nodig. Inschrijving zal plaats vinden op voorhand.

De eerste webinar zal dinsdag 12 maart 2013 worden gegeven op een drie tal tijdstippen. Het onderwerp zal zijn: “De voordelen van PROFINET” U kunt dit kosteloos volgen door u op www.profibus.be aan te melden.


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
PI Belgium


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.