• 05/03/2013

Nieuwe RVS snelkoppeling voor alle vloeistoffen en gassen

Om te voldoen aan uw eisen inzake hygiëne in corrosieve omgevingen heeft Stäubli de nieuwe RVS snelkoppeling MCB ontwikkeld voor alle vloeistoffen en gassen.

Trefwoorden: #connectoren, #MCB, #Staübli, #verbindingen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- De competitieve prijszetting zal vooral producenten uit de cosmetische, farmaceutische, agro- & voedingssector overtuigen.

De MCB is volledig vervaardigd uit roestvast staal en biedt maximale weerstand tegen corrosie. De snelkoppeling wordt gekenmerkt door de geavanceerde en bewezen Stäubli technologie en expertise: clean break, lek- en pollutievrij profiel met vlakke contactzijde en automatische vergrendeling met kogelmechanisme.

Hierdoor garandeert de MCB een perfecte dichting voor hydraulische circuits bij koppelen en ontkoppelen zodat de veiligheid van de operator en de werkomgeving verzekerd is.

De MCB is tevens robuust en duurzaam en vormt hierdoor de ideale koppeling voor een brede waaier aan toepassingen zoals spuitgieten van medische componenten, tanks vullen in de cosmetische industrie, koeling in corrosieve omgeving, sampling van chemische componenten, …

Dit nieuw gamma is geschikt voor industrieën die vloeistof- en gasprocessen gebruiken waar beperkingen heersen omwille van de corrosieve omgeving (chemische sector, kuststreken) of waar aan bepaalde hygiëne criteria moet voldaan worden (agro-voeding, farmaceutica, cosmetica).

Er zijn 3 diameters beschikbaar (3, 5 en 8 mm), 5 soorten dichting en diverse opties zoals electrolytisch polieren, ontvetten voor assemblage en zuurstof applicatie. In overleg met de klant, kan Stäubli eveneens oplossingen ontwikkelen voor specifieke toepassingen.

Met Stäubli snelkoppelingen kunt u al uw circuits veilig en snel aansluiten, ongeacht het type industrie in domeinen als perslucht, hydrauliek, brandstoffen, ademlucht, vloeistoffen & gassen, temperatuurregeling, klimatisatie, vullen & afvoeren.

Bezoek de stand E010 op de Maintenance beurs en maak kennis met ons uitgebreid gamma snelkoppelingen.


Meer informatie:
Meensesteenweg 407-409 - 8501 Bissegem
T +32 56 36 40 03 - F +32 56 36 41 10
connectors.be@staubli.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Staübli


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik https://engineeringnet.be/advertentietools/productlaunch.asp" title="Klik hier voor meer informatie om tekstBERICHTEN te posten">hier.