• 07/05/2013
  • |     BB

Belgian Lindecup: wie is beste heftruckchauffeur van België?

Reach- en heftruckleverancier Motrac richt op 25 mei een wedstrijd in voor heftruckchauffeurs: de ‹Belgian Lindecup›. Gratis toegankelijk en spektakel gegarandeerd. Mega Mindy komt ook!

Trefwoorden: #heftruch, #linde, #lindecup, #motrac, #reachtruck

Lees verder

Nieuws

( Foto: Motrac )

ENGINEERINGNET.BE - Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert leverancier Motrac Handling & Cleaning de derde ‘Belgian Lindecup’ in zijn fabriekshallen in de Noorderlaan te Antwerpen.

Dat is naar goede gewoonte niet alleen een spannende heftruckwedstrijd waar rijvaardigheid, snelheid en precisie centraal staan, maar ook een gezellig familiefeest met bijvoorbeeld kinderanimatie en optredens van Mega Mindy en de Crazy Disco Show met Ellen Dufour.

Wat het 'ernstige' gedeelte betreft: de wedstrijd gaat telkens tussen zo’n 40 à 50 deelnemers die strijden voor de titel van ‘beste heftruckchauffeur van België’.

Eerst wordt in een theorieronde hun kennis van veiligheid en techniek getest.. In de praktische ronde leggen de deelnemers daarna twee parcours af en kunnen ze uitpakken met hun precisie en snelheid.

De 3 beste deelnemers ontvangen behalve een geldprijs en een beker ook een plaats op het wereldkampioenschap, de Staplercup, die plaatsvindt van 19 tot 21 september in het Duitse Aschaffenburg.


PRAKTISCH
Geïnteresseerde heftruckchauffeurs kunnen zich inschrijven
op:www.motraclinde.be/belgianlindecup. Er kunnen maximaal 5 chauffeurs per bedrijf deelnemen.

Datum en locatie: zaterdag 25 mei 2013 van 10u tot 18u in de fabriekshallen van Motrac, Noorderlaan 612 te Antwerpen. Toegang gratis. De opbrengst van drank en catering gaat naar het Rode Kruis.