• 08/05/2013

Software AG neemt cloudspecialist LongJump over

De acquisitie van de Amerikaanse cloudplatform-leverancier LongJump geeft klanten van Software AG een platform om snelle en flexibele ontwikkeling van applicaties mogelijk te maken.

Trefwoorden: #cloudplatform, #leverancier, #LongJump, #Software AG

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Software AG zal LongJump’s Platform-as-a-Service (PaaS)-producten verder uitbreiden voor de ondersteuning van cloudapplicaties voor case-management en situationele toepassingen.

De belangrijkste voordelen van LongJump zijn de mogelijkheid om eindgebruikers te laten (mee)ontwikkelen aan applicaties op basis van procestemplates en de mogelijkheid om applicaties snel en eenvoudig beschikbaar te stellen in een publieke of private cloud.

Bovendien zijn de met LongJump ontwikkelde applicaties automatisch geschikt voor mobiel gebruik, inclusief ingebouwde security- en authenticatievoorzieningen.

Volgens Software AG ondergaat de IT-sector een revolutionaire verandering, onder invloed van technologie voor Big Data, cloud, mobility en social collaboration.

Deze vier krachten drukken hun stempel op hoe ondernemingen functioneren en omgaan met klanten, partners en werknemers. Ondernemingen moeten een digitaliseringslag maken willen zij succesvol kunnen concurreren in het nieuwe tijdperk.

Toekomstig concurrentievoordeel komt voort uit het kunnen beschikken over real-time-marktinformatie, samenwerking en besluitvorming in ketens en netwerken, inzet van digitale kanalen om klanten sneller te bedienen, en een beter aanpassings- en reactievermogen mogelijk gemaakt door flexibel inzetbare applicaties en processen.

Bij dit laatste vervult de cloudtechnologie van LongJump een sleutelrol.

Het LongJump-platform sluit volledig aan bij Software AG’s ARIS-, Terracotta- en webMethods-suites, zodat bestaande klanten – doorgaans grote organisaties uit de top 500 - er ook gebruik van kunnen maken en er de vruchten van kunnen plukken.

Tegelijkertijd boort Software AG met het PaaS-aanbod het segment van de KMO’s aan . Voor hen wordt de drempel lager om zelf procesgedreven applicaties te ontwikkelen.

Een complete roadmap van de integratie van LongJump met Software AG’s portfolio voor procesmanagement, applicatie-integratie en (Big) datamanagement volgt.

Voor meer informatie: www.softwareag.com.


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Key Communications
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.