• 06/11/2013

Kwaliteitskeurmerk voor B&R aandrijftechniek

Voor het ontwerpen en visualiseren van hun aandrijfsysteem zijn B&R klanten perfect uitgerust.

Trefwoorden: #B&R aandrijftechniek, #ControlEng, #gratis software, #Kwaliteitskeurmerk, #Qualified SERVOsoft Partner, #SERVOsoft

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- Dit wordt mogelijk gemaakt door de gratis software van SERVOsoft van het Canadese bedrijf ControlEng, die geïntegreerd is de B&R Automation Studio ontwikkelsoftware.

Ontwikkelaars kunnen hierdoor efficiënt en moeiteloos de B&R servo aandrijvingen, motoren en overbrengingen voor hun specifieke behoeften selecteren. Het resultaat is een aandrijfsysteem dat optimaal afgestemd is op de massa die moet bewegen en met een minimaal energieverbruik.

Uitstekende klantenondersteuning
ControlEng kent het keurmerk ‘Qualified SERVOsoft Partner’ (QSP) alleen toe aan bedrijven die meer dan het aanbevolen niveau van ondersteuning geven voor de SERVOsoft tool. Eisen waaraan voldaan moet worden zijn onder andere: integratie en onderhoud van productgegevens in de SERVOsoft databank, klantenondersteuning met een apart e-mailadres en aandrijfexperts die getraind zijn door ControlEng.

"We zijn vereerd met het ontvangen van deze onderscheiding van een fabrikant-onafhankelijk softwarehuis als ControlEng", zegt Alois Holzleitner, manager van B&R's Motion business unit.

"Het benadrukt het gemeenschappelijke doel van B&R en ControlEng: Ingenieurs de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om betere machines te ontwikkelen."


Meer informatie:
B&R Industriële Automatisering B.V.
Ninovesteenweg 198 - 9320 Aalst (Erembodegem)
Tel: +32 (0)53/21 20 01 - Fax: +32 (0)53/21 20 14
Email: office.be@br-automation.com - www.br-automation.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
B&R Automatisering


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.