• 25/09/2013

MTMS Network Event 2014: 70ste exposant ingeschreven

De bezettingsgraad is nu 50%, meldt Expoadvice, inrichter van MTMS Network Event 2014, de vakbeurs voor bewerkingen van metaal, kunststof en composiet. Nieuw is de 'Ideas Battle Arena'.

Trefwoorden: #3d print, #additive manufacturing, #mtms, #subcontracting, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Met de inschrijving van Bel-Technologies, specialist en toeleverancier voor verschillende coating procedés op metalen en kunststoffen, is de beschikbare ruimte van het MTMS Network Event 2014 voor de helft gevuld, en dat op zes maanden van de start.

De capaciteit werd bewust beperkt tot 140 bedrijven. "Twijfelaars zullen dus vermoedelijk eerder de netwerkbeurs moeten bezoeken dan er zelf te exposeren", stelt Managing Director Karl D'haveloose.

MTMS Network Event wordt dé technologie- en subcontractorsbeurs voor alle bewerkingen van metaal, kunststof en composiet. Bezoekers uit de Benelux machine- en maakindustrie kunnen hier gezellig en gericht netwerken met de belangrijkste technologie- en toeleveranciers (bedrijven die onderdelen maken voor derden).

Op de netwerkbeurs vindt de bezoeker de meest geavanceerde technologieën of subcontractors om hun producten te maken, te ontwerpen of te assembleren.

Een speciale ruimte werd ook voorzien voor technologieën en subcontractors binnen Additive Manufacturing en innovatieve productiemethodes.

Een tweede ruimte is bestemd voor leveranciers van speciale materialen of materialenbehandeling (kunststof, kevlar, keramiek, composiet, biocomposiet etc. ….)

Klik hier voor een lijst van de eerste 70 deelnemers.

Informatie kan u verkrijgen via info@networkevent.be

We want you
for the Ideas Battle Arena!!!

Hebt u een overtuiging, idee, stelling die u met collega’s, ondernemers, politici en media wil delen? Zoekt u gelijkgestemden om samen een concept, project of doel te bereiken? Durft u de uitdaging aan om die stelling uit de doeken te doen en te verdedigen in de Ideas Battle Arena?
En kan u het vooral “goed uitleggen”?

Tijdens MNE 2014, het trefpunt voor ondernemers en beslissingsnemers uit de maakindustrie en apparatenbouw, krijgt u de kans om in een half uur tijd uw idee, overtuiging, voorstel te verkondigen in de Ideas Battle Arena.

Dit is een open spreekruimte in het middelpunt van de netwerkbeurs en voorzien van alle audio-visuele apparatuur. De toehoorders zitten op een tribune in arenavorm en krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen. Na uw voorstelling bieden wij een gratis netwerkreceptie aan voor de toehoorders en exposanten.

Locatie: Ideas Battle Arena @ MNE 2014 te Kortrijk Xpo, Hall 4

Publiek: zaakvoerders, CEO’s, inkopers, engineering- en productiechefs uit de maakindustrie en de apparatenbouw.

Tijdstip: 5 en 6 februari van 14 tot 21 uur.

Bent u kandidaat?
Download hier
de criteria en argumenteer uw kandidatuur via mail.


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Expo Advice


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.