• 27/09/2013

Ir Ariane Magera gaat ICT-bedrijf xperthis leiden

Burgerlijk ingenieur Ariane Magera benoemd tot voorzitter van het directiecomité van ICT-speler xperthis, een onderdeel van NRB-groep.

Trefwoorden: #benoeming, #ict, #medisch, #Nbr, #xpertis, #ziekenhuis

Lees verder

personalia

( Foto: xpertis, Ariane Magera )

ENGINEERINGNET.BE -- Met ingang van 1 november 2013 staat Ariane Magera als voorzitter van het directiecomité aan het hoofd van xperthis, een speler in het segment van ICT voor ziekenhuizen.

Magera (41) is burgerlijk ingenieur van opleiding. Ze is afkomstig uit Limburg en perfect viertalig. Ze heeft een diepgaande kennis van de Belgische en internationale ICT-markt en beschikt over de nodige competenties in bedrijfsbeheer.

Magera werkt sinds zes maanden aan de ontwikkeling van de NRB-activiteiten voor de industriële en nutsbedrijvensector. Met een gecumuleerde omzet van 197 miljoen euro in 2012 en meer dan 1000 medewerkers behoort NRB vandaag tot de top drie in de Belgische ICT-sector.

Voor ze zich bij dit bedrijf voegde, stond ze aan het hoofd van een Belgische KMO, werkzaam in de integratie van ICT-systemen, met eveneens activiteiten in het Midden-Oosten en Afrika.

Voordien bekleedde ze verschillende commerciële functies en stond ze in voor het management van grote ICT-projecten binnen de Siemens-groep, zowel in België als op internationaal niveau.


(Bert Belmans)