• 21/11/2013

Bespaar op de ontwerpkosten van uw embedded systemen - whitepaper

Ontwikkelt u uw embedded systeem in-house of kiest u voor een off-the-shelf oplossing? Lees deze whitepaper en ontdek de trade-offs van beide mogelijkheden.

Trefwoorden: #embedded systeem, #kant-en-klare embedded tools, #National Instruments, #traditioneel systeemontwerp

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Aan embedded systemen worden steeds hogere eisen gesteld, terwijl er van uw ontwikkelteam ook wordt verwacht producten sneller op de markt te brengen.

Bij de ontwikkeling van een embedded systeem kan het lastig zijn om te beslissen welk deel van het systeem kant en klaar gekocht kan worden en welk deel zelf te ontwerpen.

Het zelf ontwikkelen van een op maat gemaakte oplossing, kan het eindresultaat van het systeem en de kosten optimaliseren maar het kan ook langdurige en dure vertragingen gaan veroorzaken.

Het alternatief, een kant en klaar systeem, kan de kostprijs omhoog drijven en u betaalt wellicht voor functies die u niet specifiek nodig heeft voor uw systeem.

Maar toch biedt een kant en klaar systeem een groot voordeel: doorgaans biedt het een sneller ontwerp- en validatieproces waardoor de “time to market” korter wordt.

National Instruments heeft voor u deze, en meer, voor- en nadelen van traditioneel systeemontwerp of kant-en-klare embedded tools tegen elkaar afgewogen.

Lees de volledige whitepaper via belgium.ni.com/embeddeddesign/buildvsbuy en kijk wat het u op kan leveren.

Voor meer informatie:
National Instruments Belgium
Ikaroslaan 79 - 1930 Zaventem
Tel.: 02/757 00 20 - info.belgium@ni.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
National Instruments
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>