• 18/03/2014

Ervaar de toekomst van de industrie vanop de eerste rij - invitatie

Met als hoofdthema “Integrated Industry – NEXT STEPS” gaat Hannover Messe 2014 op 7 april van start in Hannover, Duitsland.

Trefwoorden: #Global Fairs, #gratis toegang, #Hannover Messe, #Integrated Industry – NEXT STEPS

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Met als hoofdthema “Integrated Industry – NEXT STEPS” gaat Hannover Messe 2014 op 7 april van start in Hannover, Duitsland. Hiermee zal de belangrijkste industriebeurs ter wereld, gedurende vijf dagen de volgende stappen tonen in de richting van een intelligente, zichzelf organiserende fabriek.

“Integrated Industry” wijst op de vergaande integratie van de verschillende productieprocessen, mits behoudt van een maximale flexibiliteit. Veel technologieën voor de uitvoering daarvan zijn gedurende de afgelopen jaren ontwikkeld. Nu voegt ze er in 2014 “next steps” aan toe, omdat deze technologieën in een volgende stap op elkaar afgestemd moeten worden en in de industriële productie worden geïntegreerd.

Hannover Messe 2014 is de beste plaats om deze ontwikkelingen te ervaren. Een verregaande integratie van een fabriek loopt over de hele structuur. Daarbij komen thema’s zoals toelevering, industriële automatisatie, energiebeheer, industriële ICT en milieutechnologieën aan bod. Hannover Messe 2014 brengt deze thema’s samen en biedt een allesomvattend en uiterst internationaal aanbod van de technologieën die men in de productieomgeving kan toepassen.

Indien men bovendien houdt van techniek, is een bezoek aan deze beurs onontbeerlijk, want hier staat men telkens op de eerste rij om met de laatste innovaties kennis te maken. Wenst u echter meer te weten op het vlak van onderzoek & ontwikkeling? Breng dan een bezoek aan hal 2, waar u in dialoog kan gaan met ’s werelds meest toonaangevende onderzoekscentra en leer meer over de projecten waar zij momenteel aan werken.

Tenslotte tonen de hallen die zich toespitsen op de energiesector (hallen 12,13 en 27), veel meer dan de toepassingen voor bedrijven. Met de speciale presentaties rond ‘Smart Grids’, ‘SuperConductingCity’, ‘decentrale energievoorziening’, ‘Hydrogen & Fuel cells’ en ‘hernieuwbare energieën’ ondersteunt en volgt de Hannover Messe ook de transformatie van de energiesector. In het forum van “Life Needs Power” bespreken producenten, gebruikers, wetenschappers en politici praktische oplossingen en strategische opties, waar de markt binnenkort mee te kampen krijgt.

Meer informatie over de mogelijkheden om naar Hannover te reizen, krijgt u bij Global Fairs NV, de Belgische Vertegenwoordiging van Deutsche Messe.

U kan hen bereiken via info@messe.be of op het nr. 016/73.45.51. Er staat reeds een eendaagse chartervlucht op het programma. Meer informatie vindt u ook op de website www.messe.be.

Wenst u op eigen krachten naar Hannover te reizen? Registreer u dan alvast voor een gratis inkomkaart aan de hand van deze link!


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Global Fairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.