• 08/05/2014

CIMCIL gaat Europees

CIMCIL breidt zijn programma’s uit met het SCOR (Supply Chain Operations Reference) model en wordt zo dé end-to-end training provider voor de Supply Chain. Aanbod wordt bovendien Europees.

Trefwoorden: #APICS en IIBLC certificaties, #CIMCIL, #Lean Management, #Operations & Supply Chain Management, #SCOR, #Supply Chain Operations Reference

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - CIMCIL breidt zijn aanbod aan programma’s uit met het SCOR (Supply Chain Operations Reference) model en kijkt over de grenzen.

CIMCIL, het onafhankelijk kennisinstituut focust op Operations & Supply Chain Management en Lean Management, en verwerft nu naast o.m. de APICS en IIBLC certificaties ook een partnership met de Supply Chain Council voor de distributie in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Bovendien biedt het vanaf de lente ook de APICS en Lean programma’s aan in Noord-Frankrijk. Hiermee versterkt CIMCIL zijn positie als dé end-to-end training provider voor de Supply Chain.

Het Supply Chain Operations Reference (SCOR) model
Het referentiemodel SCOR van de Supply Chain Council organisatie (USA) vormt een uitstekende basis voor snelle efficiëntieverbeteringen in de supply chain van organisaties.

Het biedt daarnaast een duurzame methodologie om de Supply Chain-strategie af te stemmen op de business strategie van een bedrijf en levert een uniek framework aan om meetpunten te definiëren en de performantie te vergelijken op het vlak van processen, best practices en mensen.

CIMCIL biedt deelnemers trainingen over het SCOR-model die hen vaardigheden aanleert om onderbouwde beslissingen te nemen die leiden tot betere resultaten van hun Supply Chain-strategie. Dit leidt tot grotere klantentevredenheid en een grotere productiviteit.

Het APICS programma - nu ook in Noord-Frankrijk
APICS is wereldwijd gekend voor zijn educatieve certificatieprogramma’s. Hun certificaten worden beschouwd als dé standaard voor professionele competentie in productie- en voorraadbeheer, supply chain management en operationeel beheer. CIMCIL biedt vanaf nu ook de officiële APICS certificatie programma’s aan in Noord-Frankrijk.


Voor meer informatie:
Contactpersoon: Willy Van Overschée
Tel: +32 (0)9-241 56 65
GSM: +32 (0)475-89 53 02
willy.vanoverschee@cimcil.be - www.cimcil.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.