Wervingsbureau Tormans ook erkend voor interim management

Het Kempense detacheringsbureau Tormans gaat nu ook voor (technisch) interim management. Op een audit van Lloyd’s Register Quality Assurance slaagde het bureau met vlag en wimpel.

Trefwoorden: #detachering, #job, #Lloyd’s, #regeltechnieker, #rekrutering, #tormans, #vacature, #vacature, #voka, #werkzoekend

Lees verder

HR

( Foto: Jan Tormans )

ENGINEERINGNET.BE – Sinds de oprichting door Jan Tormans in 1999, heeft het bureau zich consistent toegelegd op technische functies, met name technische en engineeringprofielen waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers.

'Waar we 15 jaar geleden vooral in de kijker liepen met de kwaliteit van bijvoorbeeld onze meet- en regeltechniekers, is het profiel van de kandidaten intussen ook fel uitgebreid in de richting van de engineering', stelt de firma op zijn website.

'In onze vestigingen in Geel, Melle en Vilvoorde ontvangen we geregeld vragen naar managers. En dan wordt de lijn met interim management zeer dun. Daarom werd er beslist om hiervoor een audit aan te vragen bij Lloyd’s Register Quality Assurance'.

Tormans slaagde naar verluidt met vlag en wimpel voor deze audit en haalde een score van 15 op 16, wat resulteerde in 4 sterren.

'Hierdoor zullen we vanaf ook op vragen naar interim managers kunnen ingaan, al zullen deze managers meestal een technische inslag hebben'.

In 2011 sleepte het bureau nog één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka-Kamer van Koophandel.