Pierre Henin nieuwe Managing Director EMC Luxemburg

Industrieel ingenieur Pierre Henin wordt vanaf 1 september a.s. de nieuwe Managing Director van EMC Luxemburg.

Trefwoorden: #EMC, #Pierre Henin, #services als infrastructuuroplossingen, #software, #storage

Lees verder

personalia

( Foto: EMC, Pierre Henin )

ENGINEERINGNET.BE - Met een academische achtergrond als industrieel ingenieur is Pierre Henin steeds actief geweest in de IT industrie. Hierdoor bouwde hij een uitgebreide expertise en kennis op van zowel software, services als infrastructuuroplossingen, inclusief storage.

Deze combineert hij met mooie successen op het vlak van internationale en lokale verkoop, product marketing en management in business to business omgevingen. Hij kan ook bogen op meer dan 14 jaar professionele ervaring op de Luxemburgse markt.

Hiervoor was Pierre Henin Managing Director van Oracle Luxemburg. En daarvoor was hij respectievelijk werkzaam als Managing Director bij Sun Microsystems Luxemburg en als European Marketing Director, Server Business Group bij Amdahl.

Pierre Henin: ”EMC biedt echt gedifferentieerde oplossingen aan voor de specifieke behoeften binnen de Luxemburgse markt. Ik hoop mijn ervaring en expertise te gebruiken om verder te bouwen aan het succes en reële groeipotentieel van EMC binnen deze markt.”

Hij neemt deze nieuwe functie vanaf 1 september as. op en zal rapporteren aan Arnaud Bacros, Country Manager BeLux.