Genomineerden Deloitte Technology Fast50 2014 gekend

Deloitte heeft de namen van de vijftig technologiebedrijven, die genomineerd werden voor de allereerste Belgische editie van de Deloitte Technology Fast50-competitie, bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Deloitte, #Deloitte Technology Fast50, #Fast50, #groei, #Rising Star, #technologiebedrijf

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot video Deloitte award-uitreiking 2013 )

ENGINEERINGNET.BE - De Fast50-prijs gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf van het land. Hierbij baseert men zich op het groeipercentage van de omzet gedurende de voorbije vijf jaar.

De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de prijsuitreiking op 22 oktober 2014 in Brussel. De competitie wordt georganiseerd in samenwerking met ING, Euronext en Fortino.

Privé- of overheidsbedrijven met een hoofdzetel in België kregen de mogelijkheid om zich in te schrijven en kans te maken op een nominatie als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land. Onderaan vindt u een link naar de volledige lijst met genomineerden.

De competitie moet het voor bedrijven mogelijk maken om meer geloofwaardigheid op te bouwen bij niet alleen klanten, prospecten en leveranciers, maar ook bij investeerders, zakenpartners, werknemers en collega's.

Voor deze eerste editie werd het aantal prijscategorieën uitgebreid. Naast de algemene categorieën Fast50 en Rising Star zijn er nu ook prijzen voor Most Sustainable Growth, Most Disruptive Innovator en één winnaar uit elk van de volgende categorieën: IT & Digitale Oplossingen, Groene Technologie & Energie, Biotechnologie & Medische Technologie, Internet, Media & Telecom.


De Jury voor de Deloitte Rising Star 2014:

  • Duco Sickinghe, CEO Fortino
  • Anne-Pascale Bijnens, Techtransfer
  • Jacques Vandermeiren, CEO Elia
  • Luc Demey, CEO Cmosis
  • Jurgen Ingels, CEO Clear2Pay
  • Rik Vandenberghe, CEO ING Belgium
  • Christian Reinaudo, CEO Agfa-Gevaert
  • Amid Faljaoui, Director French Media Roularta Media Group