Genomineerden FME International Business Award 2014 bekend

Uit alle inzendingen voor de FME International Business Award heeft de jury drie bedrijven geselecteerd, die zijn genomineerd voor de FME International Business Award 2014.

Trefwoorden: #Bierens Machinefabrieken, #FME, #FME International Business Award, #Ineke Dezentjé Hamming, #Machinefabriek Boessenkool, #netwerkevent FME Conecta 2014, #Translift

Lees verder

Nieuws

( Foto: FME, Ineke Dezentjé Hamming )

ENGINEERINGNET.NL - Deze genomineerde bedrijven zijn Bierens Machinefabrieken, Machinefabriek Boessenkool en Translift.

Met deze International Business Award onderstreept FME het exportbelang van de Nederlandse technologische industrie en inspireert het bedrijven tot internationaal succes.

Op donderdag 2 oktober bepalen de aanwezigen bij het netwerkevent FME Conecta 2014 in Utrecht wie dit jaar de winnaar wordt. FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming zal de prijs overhandigen.

Het is dit jaar de vierde keer dat FME de International Business Award uitreikt aan een ondernemer uit de technologische industrie, die internationaal succesvol zakendoet of sinds kort internationaal succes heeft. In 2011 werd de prijs uitgereikt aan Bronswerk, in 2012 aan AWL Techniek en vorig jaar aan A.P. van den Berg.


Over de genomineerden:
Bierens Machinefabrieken is een oud familiebedrijf dat in 1880 is opgericht en al ruim 70 jaar tandwielspecialist.

Machinefabriek Boessenkool ontwerpt en produceert onderdelen voor machinebouw, complete machines en apparaten en verzorgt machinereparatie, renovatie of opwaardering van bestaande machines.

Translift is een vooraanstaande Europese producent van innovatieve afvalinzamel – en containertransportsystemen, met al bijna een halve eeuw ervaring in logistieke oplossingen met containersystemen. Per 15 september is Translift B.V. overgenomen door de VDL Groep.