Colruyt lanceert volledig nieuw winkelconcept

Met 'Cru' introduceert Colruyt een nieuw concept waar ambachtelijke, authentieke producten centraal staan. Een hoeve in Overijse wordt verbouwd tot marktwinkel en opent in november.

Trefwoorden: #Colruyt, #Colruyt Group, #Cru, #marktconcept, #voeding, #winkelconcept colruyt

Lees verder

Nieuws

( Foto: Colruyt Group )

ENGINEERINGNET.BE - Colruyt Group kondigt vandaag aan dat het klanten, partners en medewerkers wil verbinden rond een aanbod van ter plaatse gemaakte, artisanale kwaliteitsproducten.

De eerste Cru-markt opent eind november in een gerenoveerde hoeve in Overijse. Cru Overijse zal een 30-tal medewerkers tellen.

Het is een gedurfd concept dat de voorliefde voor authenticiteit met gemak en hedendaagse technologie wil verbinden. Cru zal uitgerust zijn met zelfscanning, snelle check-in en de mogelijkheid tot mobiel betalen.

Maar daarnaast wil het marktconcept het product weer centraal zetten. Klanten kunnen op hun gemak kennis maken met de producten, hun oorsprong, hun bereidingswijze. Ze kunnen proeven en zich laten verrassen. Cru wil zowel bereide als niet bereide producten aanbieden.

Het concept verenigt de metiers rond groenten en fruit, brood, vlees, charcuterie, gevogelte, vis, kaas en zuivel, gerechten uit eigen keuken, dranken en bloemen.

Cru kan steunen op de expertise en de ondersteunende diensten van Colruyt Group, maar wil zijn eigen identiteit, eigen partners en aparte kanalen uitbouwen. Je zal er dus niet dezelfde producten terugvinden als in de andere Colruyt winkels.

Er zal veel ter plaatse worden gemaakt of er wordt beroep gedaan op eigen leveranciers.