Koelcelproducent Isobar rondt kaap 100.000 bestellingen

Eind augustus rondde West-Vlaamse Isobar de kaap van 100.000 bestellingen. Het familiebedrijf is sinds 1979 producent van koelcellen en isotherme deuren voor onder meer de voedingsindustrie.

Trefwoorden: #isotherm, #koelcel, #lidl, #Voeding, #voedingsindustrie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Isobar )

ENGINEERINGNET.BE - Het familiebedrijf Isobar uit Beveren-Leie is een belangrijke producent van koelcellen en isotherme deuren voor onder meer de voedingsindustrie.

Isobar draait een jaarlijkse omzet van ongeveer 15 miljoen euro en heeft klanten in Europa en Afrika. “We zijn vooral in de voedingsindustrie actief,” vertelt medezaakvoerder Pol Bouckaert. “In Frankrijk hebben we bijvoorbeeld koelcellen geïnstalleerd in 800 Lidl-supermarkten.”

Eind augustus rondde het bedrijf, dat in 1979 werd opgericht, de kaap van 100.000 bestellingen. “Die variëren in waarde van 1.000 tot 500.000 euro”, legt Bouckaert uit. “Dat laatste was bijvoorbeeld het geval bij een recente opdracht voor een voedingsbedrijf in Nigeria.”

Om deze mijlpaal te vieren, werden alle 90 medewerkers getrakteerd op frietjes. “Zonder onze medewerkers staan we nergens als bedrijf,” zegt Bouckaert. “Dit is onze manier om hen te bedanken, want we hebben een schitterend team."


(bron: Agoria)