• 06/11/2014

Plant Data Services, 'how evolution in data analysis can change the future' - invitatie

Hoe kunnen we met onze knowhow in productie-, elektrische en mechanische systemen tot een werkbare gegevensverwerking komen. Ontdek het op Siemens' infosessie in november.

Trefwoorden: #data-analyse, #Lean Manufacturing, #Siemens, #Siemens Plant Data Services, #Smart Data

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Strategieën als Lean Manufacturing en Total Quality Management hebben productieprocessen radicaal verbeterd. Terwijl zij een eerder eenvoudige grondslag hebben en in belangrijke mate worden gestuurd door empirische resultaten, ligt de toekomst in feitelijke gegevens die het beslissingsproces ondersteunen.

Door onderdelen en systemen met elkaar te verbinden, komen volledige datastromen ter beschikking. Een intelligente analyse van die gegevens biedt op elk moment een betrouwbare basis voor beslissingen en opent totaal nieuwe mogelijkheden in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Maar hoe bereidt u zich ten volle voor op die evolutie? Hoe kunt u ze omarmen en de eerste zijn om ze in uw voordeel in te zetten? Wordt data-analyse een kunst die maar voor enkelen is weggelegd?

Of kunnen we met onze knowhow in productie-, elektrische en mechanische systemen tot een werkbare en intelligente gegevensverwerking komen?

Wat als u door een nieuwe, intelligente vorm van data-analyse uw dagelijkse productie en beslissingen een stuk eenvoudiger kon laten verlopen?

Dat kan, vandaag al. Smart Data-analyse de nieuwste evolutie die het productieproces ingrijpend verandert.

Siemens vertelt u er a alles over tijdens een speciale infosessie op 20 november. Specialisten snijden het onderwerp aan. U ontdekt de laatste bevindingen in onderzoek naar Smart Data en hoe Siemens met intelligente data-analyse de effectiviteit en efficiëntie van uw machinepark en bedrijf naar nieuwe hoogtes tilt.

Klanten getuigen. Door energiegegevens op een welbepaalde manier te verzamelen en te analyseren, is de Siemens klant erin geslaagd om het energieverbruik te drukken én de productiviteit te verhogen.

Bent u een eindgebruiker? Mis dan deze bijeenkomst niet: kom uitgebreid kennismaken met onze Plant Data Services
Meer info op www.siemens.be/PlantDataServicesEvent

Datum & uren
Wanneer: 20 / 11 - 13.30 - 17.30 uur
Locatie: Siemens –  1654 Huizingen
Taal van voordrachten: Engels

Programma

  • Plant Data Services, the future of Industrial Services - how evolution in data analysis can change the future of industrial services
  • Een academische kijk op de evolutie in Smart Data Analyse en de verwachte impact op de industrie
  • Smart Data in de praktijk: opportuniteiten en valkuilen in onderhoud
  • Van Smart Data naar business
  • Energiebeleidsovereenkomst (EBO): hoe energie-efficiënt blijven zonder competitiviteit verliezen?
  • Hoe een farmaceuticaklant besparingen deed en zijn productiviteit opdreef: klantentestimonial over Energy Analytics
  • Smart Data-tools, toegepast in een Siemens’ fabriek

Info en registratie
www.siemens.be/PlantDataServicesEvent

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.