Nieuwe vestiging voor Delaware Consulting in Manila op Filipijnen

Dit is Belgisch. IT-dienstverlener Delaware Consulting heeft sinds deze maand een eigen kantoor in Manila op de Filipijnen. "Het land heeft een competente, hoogopgeleide bevolking"

Trefwoorden: #filippijnen, #ict, #microsoft, #open text, #sap, #software

Lees verder

Nieuws

( Foto: Delaware Consulting )

ENGINEERINGNET.BE – De vestiging van Delaware Consulting in Singapore, die officieel werd ingehuldigd eind 2011, was het allereerste kantoor in Zuidoost-Azië. Medewerkers leveren er hoofdzakelijk Information Management-oplossingen aan klanten die actief zijn in de verzekerings-, olie- en gas-, maritieme- en telecomsectoren.

Exact drie jaar later komt er dus een tweede kantoor van Delaware Consulting in dezelfde regio. "Dat is een logische volgende stap om klanten in Zuidoost-Azië en in de grotere Aziatisch-Pacifische regio –een regio in volle groei – te helpen", aldus het Belgische ICT-bedrijf.

Nog steeds volgens de leverancier heeft de Filipijnen een competente, hoogopgeleide bevolking. Dat schept niet alleen kansen, maar de firma rekent erop dat het vlot goede medewerkers zal vinden om zijn team te versterken.


ACHTERGROND
De ingenieurs van Delaware Consulting ontwikkelen softwareoplossingen gebaseerd op Microsoft- en SAP- technologie. Sinds 2008 werkt het bedrijf ook nauw samen met OpenText. De OpenText-oplossingen staan centraal in de business van Delaware Zuidoost-Azië: een groot deel van het team in Singapore – en binnenkort ook de Filipijnen – helpt klanten bij het implementeren van Information Management-oplossingen voor onder andere facturatie en documentenbeheer.