Thomas Kaminski country manager Egemin US

Egemin Automation heeft Thomas Kaminski vorige maand benoemd tot country manager voor zijn Amerikaanse vestiging in het Amerikaanse Holland, Michigan.

Trefwoorden: #automatisatie, #country manager, #Egemin, #Thomas Kaminsky

Lees verder

personalia

( Foto: Egemin )

ENGINEERINGNET - Thomas Kaminski heeft meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering en de material handling wereld. Zijn marktkennis en leiderskwaliteiten zijn een grote troef voor ons bedrijf in volle groei.

Thomas Kaminski is al meer dan 10 jaar aan de slag bij Egemin. In zijn vorige functie was hij als Vice President of Engineering eindverantwoordelijk voor de engineeringactiviteiten in de Amerikaanse vestiging. Daarvoor droeg hij ook de verantwoordelijkheid over de afdelingen Solutions Engineering, Software Engineering en Manufacturing and Test. Thomas Kaminski startte zijn carrière bij Rapistan Systems (nu Dematic) als AGV Software Engineer.

Tom Kaminski: “Ik kijk er al naar uit om onze Amerikaanse vestiging verder te helpen groeien in de toekomst. Wij gaan proberen oplossingen te leveren op basis van geavanceerde technologie in een warme werksfeer."


Over Thomas Kaminski
Hij is 34 jaar oud en studeerde af aan de Kettering University met een Bachelor of Science in Computerwetenschappen.

Als geboren inwoner van de staat Michigan gelooft hij sterk in de vooruitgang van de regio via technologie en business development.Engineer.