B&R presenteert haar nieuwe C en T serie Power Panels

Deze panelen zijn erg veelzijdig: ze zijn verkrijgbaar in zowel portret als landscape modus, antraciet grijs of aluminium wit en in afmetingen van 4,3” tot en met 10,1”.

Trefwoorden: #B&R, #B&R Automatisering, #C en T serie, #Power Panels

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De belangrijkste prioriteit van B&R was zoals altijd om ervoor te zorgen dat de verschillende Power Panel modules onderling uitwisselbaar zijn.

Elke ontwikkelde machine kan uitgerust worden met deze nieuwe Power Panels zonder opnieuw te hoeven programmeren. Dit bespaart zowel ontwikkelingstijd als ontwikkelingskosten.

Compacte afmetingen
Ondanks de compacte afmetingen heeft B&R geen compromissen op het gebied van functionaliteit gedaan. Motion assen, I/O en safety componenten kunnen rechtstreeks aan de Power Panel worden gekoppeld.

Op welke manier dit gebeurt, is geheel afhankelijk van de wensen van de klant, USB, POWERLINK, X2X, CAN, R232 of RS485, het is allemaal mogelijk.

T en C serie Power Panels
De T en C serie Power Panels zijn verkrijgbaar als terminal (T30) of als controller (C70). Beide versies beschikken over een analoog resistief touch-scherm. De Power Panel T30 kan gebruikt worden met de geïntegreerde webbrowser of met een VNC cliënt.

Hiertussen kan eenvoudig gekozen worden in de configuratie van de Power Panel. Communicatie met deze Power Panel vindt plaats via standaard ethernetkabels en dus is de bekabeling goedkoop en simpel. De Power Panel T30 is beschikbaar in vier verschillende afmetingen: 4,3”, 5,7”, 7” en 10,1”.

Specificaties
De Power Panel C70 ziet aan de buitenkant niet anders uit dan de Power Panel T30. Deze C70 controllers beschikken echter over een zeer krachtige Intel® ATOM™ processor, 256 MB RAM en een flash drive van 2 GB. Hierdoor kan de controller applicaties met cyclustijden van 1ms verwerken.

De basis hiervoor is de Automation Runtime. Deze kan tot 8 verschillende taakklassen worden ingedeeld. Om optimaal gebruik te maken van deze kracht, beschikt de controller over diverse interfaces. Indien nodig, kunnen deze zelfs nog worden uitgebreid met 2x CAN, RS485 interface.

Deze Power Panel C70 met ingebouwd touch-scherm is verkrijgbaar in drie afmetingen: 5,7” , 7” en 10,1” .


Highlights:

  • Scalable
  • Integrated connection options
  • More space in the control cabinet
  • Easy operation
  • Maintenance-free
  • Rugged

Voor meer informatie:
Guldensporenpark 289820 Merelbeke
Tel: +32 9 232 50 01 - Fax: +32 9 232 40 07
office.be@br-automation.com - www.br-automation.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
B&R


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.