Prototyping 2015: vernieuwend beursconcept over prototyping

Kortrijk Xpo & Howest willen met Prototyping 2015, een 2-daags innovatief beursconcept, de complete prototyping gemeenschap in de regio Kortrijk verzamelen.

Trefwoorden: #3D-printing, #Howest, #Kortrijk Xpo, #maakindustrie, #Prototyping 2015, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze nieuwe beurs wil een verbindingsplatform zijn voor alle betrokkenen in de prototyping industrie.

De vakbeurs is een samenwerking van Kortrijk Xpo met Howest - Industrial Design Center en kan rekenen op de steun van sterke structurele partners zoals Roland DG, 3D systems, Pili Pili, Creax, Quicksand, Inside Matters, Axson technologies en Ugent Campus Kortrijk.

Meestal focussen evenementen rond prototyping op een deelaspect van deze sector, zoals o.a. 3D-printen. De organisatoren van deze beurs willen verder gaan en willen een ontmoetingspunt vormen, dat de brug slaat tussen de creatieve industrie en de zogenaamde maakindustrie.

De deelnemers zijn heel verscheiden: dienstverleners, manuele prototypers, bedrijven met activiteiten in digitale en analoge prototyping, grondstoffenleveranciers, onderzoekscentra, ontwerpbureaus, machineleveranciers etc.

De vakbeurs Prototyping 2015 gaat door in Hal 6 van Kortrijk Xpo op 28 en 29 oktober 2015