Nederlandse tech start-up UseClark sluit wereldwijde franchise deal

Het gaat om een samenwerking met SMCOV, een grote distributeur, die de trainingen en software van UseClark in 80 landen wil uitrollen.

Trefwoorden: #ICT, #SMCOV, #software, #tech start-up, #trainingen, #UseClark

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenYouTube - UseClark, Mark Tigchelaar, CEO )

ENGINEERINGNET.NL - UseClark heeft op basis van tien jaar ervaring in neuropsychologie software ontwikkeld waardoor het verwerken van digitale informatie sneller, beter en makkelijker gaat.

Ook geeft de software een automatische samenvatting van de tekst, waardoor het eenvoudiger wordt teksten te onthouden en te delen met collega's. De productiviteit stijgt hierdoor met ruim 35%.

SMCOV gaat zich inzetten voor wereldwijde verspreiding van deze software. De CEO's van SMCOV, David Covey en Stephan Mardyks, waren eerder betrokken bij het succes van 'the Seven habbits of highly effective people'. Ook zitten ze achter het wereldwijde succes van 'Getting things done' van David Allen.

Meer dan 70,000 mensen maken gebruik van de methode van Useclark. CEO en co-founder Mark Tigchelaar schreef er tot nu toe drie boeken over. Op 17 februari komt zijn vierde boek uit. UseClark wordt ingehuurd door onder andere Achmea, KPN, Rabobank, Loyens & Loeff en verschillende ministeries.

In het management zitten Oscar de Bos (co-founder en CPO en Eva Hukshorn (CFO).