Nspyre overgenomen door Altran

Altran heeft de volledige overname aangekondigd van Nspyre, een toonaangevende Nederlandse dienstverlener op het gebied van R&D en hightech technologie.

Trefwoorden: #Altran, #engineering, #innovatie, #mechanical engineering, #Nspyre, #softwareontwikkeling

Lees verder

Nieuws

( Foto: Altran )

ENGINEERINGNET.NL - Bij Nspyre werken 680 medewerkers, gespecialiseerd in softwareontwikkeling en mechanical engineering.

Nspyre is in 2008 ontstaan uit de verzelfstandiging van de technische automatiseringsafdeling van Ordina en de daaropvolgende acquisitie van Atos Origin TA.

Met doorlopende investeringen in technologische ontwikkeling en medewerkers, heeft het bedrijf in Nederland een toonaangevende positie weten te bemachtigen op het gebied van innovatie, engineering en complexe en bedrijfskritische systemen.

Nspyre biedt een brede set van competenties met elf gespecialiseerde technologie units die het gehele ontwikkelingsproces omvatten, van advisering en projectmanagement tot ontwikkeling, engineering, testing en implementatie.

Het bedrijf beschikt over een breed klantportfolio bestaande uit vooraanstaande marktpartijen en genereerde in 2014 € 64 miljoen aan inkomsten.

Pascal Laffineur, Chief Executive Officer Altran Benelux: “Met de overname beschikt Altran Benelux nu over een team van maar liefst 1800 innovatiemakers waarvan 1000 in Nederland. Hierdoor is Altran het toonaangevende adviesbureau voor innovatie en hightech in deze regio.”