Nieuwe besturing vaccinproductie voor Bilthoven Biologicals

Biotech bedrijf Bilthoven Biologicals in Bilthoven heeft ICT Automatisering gekozen voor nieuwe systemen voor de productie van polio-vaccins.

Trefwoorden: #Bilthoven Biologicals, #Global Polio Eradication Initiative, #poliovaccins, #vaccinproductie

Lees verder

Nieuws

( Foto: ICT Automatisering )

ENGINEERINGNET.NL - In 2014 gaf Unicef Bilthoven Biologicals de opdracht voor de productie van meer dan 150 miljoen poliovaccins voor het “Global Polio Eradication Initiative’ programma.

Om deze grootschalige productie mogelijk te maken, werd aan ICT Automatisering gevraagd aan de modernisering van systemen voor de besturing van een groot deel van de productie apparatuur te werken. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de ISA-standaard S88.

Joan van Houtum, Senior Buyer bij Bilthoven Biologicals: “Bilthoven Biologicals heeft op basis van een offertevergelijking gekozen voor deze partner gekozen omdat deze aantoonbare ervaring heeft met projecten, waarin zowel softwarebesturing als hardware en installatiewerk wordt gevraagd.”

Bilthoven Biologicals heeft tevens een meerjarige overeenkomst afgesloten voor service en onderhoud van de productieautomatiseringssystemen.