• 19/02/2015

Optimale toegankelijkheid met nieuwe TE 7000 open netwerkrack

Het Rittal TE 7000 rack is een open frame behuizing, met 2 zelfdragende 19” niveaus en met een draagkracht van 700 kg is hij ideaal als server- of netwerkrack of als open netwerkverdeler.

Trefwoorden: #kabelmanagementoplossingen, #netwerkrack, #open frame behuizing, #open netwerkrack, #open netwerkverdeler, #Rittal, #serverrack, #TE 7000

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Rittal )

ENGINEERINGNET.BE – Dankzij vooraf bepaalde bevestigingspunten is een snelle en eenvoudige montage gegarandeerd.

Een open en zelfdragend kader… dat betekent bovendien een optimale luchtcirculatie en toegankelijkheid.

Individuele kabelmanagementoplossingen
TE 7000 is geschikt voor de alle servertoepassingen. Het rack biedt de ideale voorwaarden om actieve en passieve componenten te combineren en kan worden ingezet voor de complete netwerktechniek.

De afstanden tussen de 19” niveaus kunnen eenvoudig worden aangepast aan de individuele eisen. Een uitgebreid assortiment systeemtoebehoren zoals zijpanelen, legborden, aardingskits, kabeldoorvoerpanelen en -geleiders maken het geheel compleet af.

TE 7000 leent zich er perfect toe om gebruikt te worden als een enkelvoudige kast maar kan ook als gekoppelde kastenrij opgebouwd worden.

Efficiënt en kosteneffectief
Het rack wordt gebruikt zonder storend behuizingsframe, daardoor biedt het een optimale bereikbaarheid van alle kanten en een maximale benutting van de interne ruimte.

Daarnaast is er het voordeel van een heel eenvoudige montage: snel verwijderen en monteren van deuren en zijpanelen, een systeemdak voor kabelinvoer en actieve ventilatie en diverse systeemtoebehoren voor snelle en directe montage.

TE 7000 staat voor flexibiliteit op alle niveaus zoals een universele inbouwinstallatie met dieptevariabele bevestigingen en een directe installatie op het 19˝ montageframe.

Montagevriendelijk
Het open frame van TE 7000 maakt montage en installatie heel gemakkelijk. Door middel van de 130° scharnieren op de deuren heeft u een volledige onbelemmerde toegang tot beide 19” niveaus.

Een borstelstrip over de volledige breedte van de kast zorgt voor een eenvoudige kabelinvoer bij de netwerk- en serverkasten.

En moet het rack verplaatst worden, dan verloopt ook de ontmanteling bijzonder eenvoudig.


Meer info?
Rittal
Stokkelaar 8 - 9160 Lokeren
T. +32 (0)9 353 91 11 - www.rittal.be - info@rittal.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Rittal


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.