Matt Robinson wordt Chief Technology Officer bij Progress

Progress heeft Matt Robinson aangesteld als Chief Technology Officer. In deze functie zal hij aan CEO Phil Pead rapporteren.

Trefwoorden: #Chief Technology Officer, #cross-platform, #CTO, #Java, #Matt Robinson, #programmmeren, #Progress, #user interface library

Lees verder

personalia

( Foto: Progress )

ENGINEERINGNET.BE - Naast het bepalen van de technologische koers bij Progress, gaat Robinson leidinggeven aan de architectuur- en klantervaringsteams.

Hij zal nauw samenwerken met Chief Innovation Officer Vassil Terzief en zijn team op het gebied van innovatieprojecten en groeistrategieën.

Robinson zal eveneens de functie van chief evangelist vervullen. In deze rol is hij het aanspreekpunt van industrie-analysten, klanten en partners.

Robinson’s carrière bij het bedrijf startte in 2013 als Vice President binnen de Application Development en Deployment business unit, door de acquisitie van het bedrijf Rollbase.

Robinson was de oprichter en CEO van Rollbase. Daarvoor was hij Director van Product Development bij Taleo en oprichter en CEO van Recruitforce.com.

Robinson is actief in de startup-community van de San Francisco Bay Area als mentor bij de Alchemist Accelerator en investeerde in Datasnap.io.

Hij is tevens de schrijver van "Swing", een handleiding voor het programmeren met de cross-platform user interface library van Java.