Wedstrijd: deel uw verhaal en word een ”Legendarische Gebruiker” (+video)

Een leuke actie van leverancier Fluke: schrijf als gebruiker een verhaal over hun digitale multimeters of maak een filmpje, en maakt kans op één van 10 Connect-kits voor onderhoud.

Trefwoorden: #fluke, #multimeter

Lees verder

Nieuws

( Foto: Fluke )

ENGINEERINGNET - Fabrikant Fluke wil duidelijk méér voeling met de gebruikers van zijn digitale meetapparatuur. De leverancier lanceert een wedstrijd - de 'Legend of Fluke' - waarbij klanten hun verhalen kunnen delen (link: zie leestip onder de video).

Als beloning kunnen zij niet alleen één van de tien pakketten met geavanceerde instrumenten winnen, maar ook 'de roem verwerven van het worden van een legende'.

Deelnemers kunnen op twee manieren meedoen: het verhaal schriftelijk (maximaal 300 woorden) delen of een video van maximaal drie minuten maken. Elke inzending moet laten zien hoe de Fluke-DMM de productiviteit heeft verhoogd, een probleem heeft opgelost of de efficiëntie heeft verbeterd.

Schriftelijke beschrijvingen en video's dienen te worden ingezonden via het inschrijfformulier op de Legends-website.

Een panel van gekwalificeerd personeel zal elke inzending bekijken en de winnaars kiezen op basis van de uitleg over het bedrijfsmatige voordeel en het aantonen van een creatief gebruik van het product.

De winnaars zullen de nieuwste instrumenten ontvangen, hetzij een Connect-kit voor algemeen onderhoud of een Connect-kit voor industrieel onderhoud.

Inzendingen zijn mogelijk tot en met 31 oktober 2015. Meer informatie: zie de leestip onder video.