• 23/09/2015

Siemens IDS Roadshow doet België aan - invitatie

Toepassingsspecifieke mobiele tentoonstelling en live demonstraties illustreren de meerwaarde van Integrated Drive Systems voor verschillende sectoren. In oktober ook bij u in de buurt!

Trefwoorden: #Integrated Drive Systems, #mobiele tentoonstelling, #roadshow, #Siemens, #Siemens IDS Roadshow

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Al sinds november 2014 toert de 'Siemens IDS Roadshow' door Europa. Deze mobiele tentoonstelling toont hoe industriële spelers hun productiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid kunnen verhogen met Siemens Integrated Drive Systems (IDS).

In de tweede helft van oktober doet de indrukwekkende truck ook België aan. Lokale Siemens-klanten ontdekken hoe IDS hun belangrijkste businessdoelstellingen ondersteunt en hen helpt om duurzaam concurrentievoordeel te realiseren en tegemoet te komen aan de meest recente regelgeving.

Aan de hand van live demonstraties krijgen bezoekers een concreet beeld van de voordelen voor onder meer de voedings-, conveyor-, staal-, OEM- en procesindustrie.

Specifieke sectorvereisten
Siemens stelt een reeks oplossingen voor die tegemoet komen aan de specifieke sectorvereisten. Daarbij werd rekening gehouden met de nieuwe energie-efficiëntiestandaard EN50598 en met de door de overheid vereiste energie-audit die door  grote bedrijven nog voor het einde van het jaar uitgevoerd dient te worden.

Aan de hand van live demonstraties ontdekken bezoekers hoe IDS-integratie zorgt voor een verhoging van de:

  • Productiviteit: een snellere time-to-market en time-to-profit door kortere engineeringtijd.
  • Efficiëntie: lagere energie- en onderhoudskosten.
  • Betrouwbaarheid: hogere rendabiliteit door een langere levenscyclus en optimale bescherming van uw investering.

Waarom u de IDS Roadshow zeker niet mag missen
Wat de Roadshow zo bijzonder maakt is de unieke combinatie van innovatie en praktijk die onder meer een antwoord biedt op de nieuwe regulering. U krijgt de unieke gelegenheid om uw marktperspectief verder te verruimen en experten in het veld te ontmoeten. Zij behandelen uw specifieke noden en vereisten met de grootste vertrouwelijkheid.

U ziet zelf hoe u IDS kan integreren in uw eigen sector, aan de hand van Belgische cases met aandacht voor de specifieke voordelen per sector. Plus: u krijgt de kans om vragen en problemen voor te leggen aan IDS-specialisten tijdens een speeddating.

Het reisschema van de truck: 09/10 in Huizingen (start, verkorte sessie), 20/10: Gent, 26/10: Kortrijk, en 28/10: Herentals. Een volledig overzicht - inclusief Wallonië en het Groot Hertogdom Luxemburg vindt u op www.siemens.be/idsroadshow.

Industriële klanten die een bezoek aan de truck willen brengen en op de infosessie aanwezig willen zijn, kunnen een uitnodiging aanvragen door gebruik te maken van de mogelijkheid tot Direct Contact via Engineeringnet. Uw aanvraag wordt meteen aan de juiste Siemens-medewerker bezorgd.


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Siemens IDS Roadshow doet België aan - invitatie&EngnetId=15201';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.