• 30/09/2015

Haal uw voordeel uit geïntegreerde aandrijftreinen - invitatie

Boeiende toepassingen, fascinerende presentaties, innoverende systemen: de 'Siemens IDS Roadshow' doet dit najaar Vlaanderen aan en houdt ongetwijfeld ook halt in uw buurt.

Trefwoorden: #Integrated Drive Systems, #mobiele tentoonstelling, #roadshow, #Siemens, #Siemens IDS Roadshow

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het SPS IPC Drives-evenement op 25 november 2014 in Nürnberg vormde het startschot voor de Roadshow, die onder de noemer “Extra Value Integrated” heel Europa aandoet.

Daarin toont Siemens de concrete werking van het IDS-concept - 'Integrated Drive Systems' of 'geïntegreerde aandrijftreinen' - waarbij alle aandrijf- en automatiseringscomponenten perfect op elkaar afgestemd zijn. Dat betekent dat Siemens niet alleen specifieke IDS-oplossingen live in de demotruck toont maar dieook toelicht in infosessies en aan de hand van cases. Ongeacht u actief bent in food & beverage, conveyors, de proces- of staalindustrie of als OEM.

De tentoonstelling omvat een breed spectrum van technologieën: van intralogistiek over transportbandoplossingen tot pomp-, ventilator- en compressortoepassingen

Maar ook verticale maalinrichtingen en grootschalige middenspanningtoepassingen in de procesindustrie worden voorgesteld.

Stuk voor stuk illustreren ze de voordelen van de systematische drievoudige benadering van IDS-integratie:

  • Horizontale integratie van drijfwerken en koppelingen tot motoren en omvormers voor de volledige aandrijfketen.
  • Verticale integratie in de sturingsarchitectuur van de industriële productieprocessen, met speciale aandacht voor de aandrijftrein en zijn componenten in het TIA Portal-engineeringkader.
  • Levenscyclusintegratie: De volledige gegevenstechnologie-integratie van componenten in de processen voor industriële planning, ontwerp en indienststelling. Geïntegreerde software en uitgebreide diensten zorgen bovendien voor een snellere indienststelling, grotere betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten.

Kortom: de drievoudige IDS-integratie is dé sleutel tot digitalisering, van energienetwerk tot machine-as.

Grijp deze kans om met eigen ogen te zien hoe u voordeel kan halen uit geïntegreerde aandrijftreinen. Plus: u krijgt de kans om vragen en problemen voor te leggen aan IDS-specialisten tijdens een speeddating.

De IDS Roadshow zal in de tweede helft van oktober zeker en vast ook halt houden op een locatie bij u in de buurt.

Het reisschema van de truck: 09/10 in Huizingen (start, verkorte sessie), 20/10: Gent, 26/10: Kortrijk, en 28/10: Herentals. Een volledig overzicht - inclusief Wallonië en het Groot Hertogdom Luxemburg vindt u op www.siemens.be/idsroadshow.

Industriële klanten die een bezoek aan de truck willen, kunnen een (gratis) invitatie aanvragen door gebruik te maken van de mogelijkheid tot Direct Contact via Engineeringnet. Uw aanvraag wordt meteen aan de juiste Siemens-medewerker bezorgd.


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Haal uw voordeel uit geïntegreerde aandrijftreinen - invitatie&EngnetId=15262';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.