• 07/11/2012
  • |     BB

Ir Steven Van Hoorebeke nieuwe CEO van SD Worx

De Raad van Bestuur van SD Worx stelt Steven Van Hoorebeke aan als nieuwe ceo. Hij volgt Jan van den Nieuwenhuijzen op, die op op 31 december 2012 zijn functie neerlegt.

Trefwoorden: #Fujitsu, #Gartner, #Logica, #Oracle, #payroll, #SD worx, #Steven Van Hoorebeke

Lees verder

personalia

( Foto: SD Worx, Steven Van Hoorebeke )

ENGINEERINGNET.BE -- Steven Van Hoorebeke (°13 augustus 1957) is burgerlijk ingenieur van opleiding en is op dit ogenblik algemeen directeur van de internationale divisie van SD Worx.

Hij heeft verschillende functies uitgeoefend als verantwoordelijke België en Luxemburg bij Oracle, Logica en Fujitsu.

Van Hoorebeke: “We hebben de laatste jaren sterk ingezet op twee sporen. Enerzijds de verdere verbreding, verdieping en professionalisering van ons aanbod in België."

"Anderzijds onze internationale aanwezigheid, waarbij we ons eigen lokaal aanbod in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland koppelen aan grensoverschrijdende oplossingen in 27 Europese landen waarvoor we samenwerken met onze partners van de Payroll Services Alliance. Door consequent deze twee pijlers verder uit te bouwen, mogen we een top3 plaats in Europa ambiëren.”

Een recente studie (zomer 2012) van onderzoeks- en adviesbureau Gartner naar de markt van de payroll aanbieders voorspelt alvast tot in 2015 wereldwijd een gemiddelde jaarlijkse groei van 3,3% voor de sector.

Onder meer de groeiende juridische complexiteit en de globaliserende economie maken het voor veel bedrijven naar verluidt haast een onbegonnen taak om hun loonadministratie nog zelf te doen.

Wat de voornaamste marktspelers betreft, noemt Gartner SD Worx op dit moment al 'de belangrijkste internationale challenger van de drie grootste wereldspelers'.

Steven Van Hoorebeke: “Dat is natuurlijk altijd fijn om te vernemen. SD Worx heeft z’n basis in België gelegd waar het al jaren de onbetwiste marktleider is dankzij een uitgebreid aanbod inzake payroll, tax & legal en HR-diensten. Deze aanpak is naar internationale normen redelijk uniek.”