• 19/01/2016

ACE YouTube-kanaal: snelle bijscholingscursus

ACE Stoßdämpfer heeft het educatieve aanbod verder uitgebreid met een eigen YouTube-kanaal. De instructievideo’s worden door internationale klanten en eindgebruikers zeer gewaardeerd.

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #instructievideo, #video, #You Tube

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Dit komt doordat ACE de afgelopen jaren veel didactische ervaring heeft opgedaan met klantentrainingen en trainingen op hogescholen en universiteiten.

De filmpjes vallen op door het gebruik van moderne technieken en hun tweetaligheid, in lijn met het tweetalige aanbod op de nieuwe website van ACE.

Bezoekers van het YouTube-kanaal kunnen zowel in het Duits als Engels korte video’s met nuttige tips bekijken. Ook zien ze in een oogopslag een overzicht van de nieuwe ACE-producten, met bijbehorende aanwijzingen voor eigen toepassingen.

ACETips online: nog meer hulp bij eigen toepassingen voor klanten en andere geïnteresseerden
Een andere handige tool voor klanten en partners van ACE zijn de digitale ACETips. Aanbieders van industriële stootdempers, industriële gasdrukveren en andere dempingsoplossingen hebben hierdoor de mogelijkheid om hun internationale klanten en andere geïnteresseerden 24/7 ondersteuning te bieden bij eigen toepassingen.

Volgens Andre Weßling, internationaal marketing manager van ACE, voorziet het YouTube-kanaal met de ACETips vooral in de behoefte om gericht oplossingen te vinden en hierdoor als gebruiker tijd te besparen.

Op die manier worden klanten sneller en doelgerichter ondersteund doordat ze, voordat ze de producten zelf gaan toepassen, al over alle benodigde informatie beschikken. Dit is een eigentijdse manier, aldus Weßling, om geschikte producten te vinden en betere resultaten te behalen.

Het kanaal is te vinden op de homepage van ACE, ace-ace.de, of direct op YouTube na het intypen van het zoekwoord ‘ACE Global’.

Eigenaars van een Google+-account kunnen zich ook met enkele kliks abonneren op het ACE YouTube-kanaal en zo op de hoogte blijven van updates. Bovendien is de informatie ook te vinden via Google+.


Voor meer informatie
ACE Stoßdämpfer GmbH, Benelux
Maasstraat 24 - NL-6241DJ Bunde
r-kueppers@ace-int.eu - www.ace-ace.de

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.