• 11/02/2016

Rittal AE kasten koppelen efficiëntie aan flexibiliteit

De compacte AE kasten van Rittal zorgen voor de optimale bescherming van gevoelige elektrische en elektronische componenten in fabriekshallen en machines.

Trefwoorden: #AE kasten, #efficiëntie, #elektrische componenten, #elektronische componenten, #flexibiliteit, #Rittal

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Rittal biedt een brede keuze aan standaardafmetingen die, gekoppeld met behulp van koppelkits, kunnen worden gecombineerd tot grotere kastconfiguraties. Zo ontstaat een maximale flexibiliteit, op maat van elke specifieke toepassing.

Diversiteit is de standaard
Haar efficiëntie haalt de AE kast uit de tijdbesparende, eenvoudige assemblage en de grote montageruimte. Flexibel is ze ook, met heel wat mogelijkheden voor individuele samenstelling en opbouw, een veilige kabelinvoer en de onmiddellijke beschikbaarheid van maar liefst 59 verschillende afmetingen uit voorraad.

De AE kast is verkrijgbaar in plaatstaal en roestvast staal, telkens in een beproefde topkwaliteit met optimale oppervlakteafwerking en klimaatbeheersing. Ten slotte staat ook de veiligheid buiten kijf, met een reeks internationale keuringen en certificaten zoals onder meer TÜV, UL en CSA.

Mede dankzij de naadloze afdichting in 2-componenten polyurethaan behoort de AE kast tot de categorie van permanent, hoog beveiligde kasten.

Rittal Servicecenter
De standaard AE kast kan worden aangepast aan de specifieke noden van een breed gamma aan toepassingen.

Naast een aanbod van verschillende RAL-kleuren, kunnen ook uitsnijdingen worden voorzien voor koelingscomponenten, besturings- en display-elementen. De Rittal specialisten geven advies op maat en zorgen voor de juiste configuratie. Het state-of-the-art servicecenter van Rittal staat nadien garant voor een uiterst precieze uitvoering met o.a. lasers voor de nodige uitsnijdingen.

Toebehoren als sokkels, koppeltoebehoren, dak/wandbevestiging, koelsystemen, kabelgeleiding, deuren, verlichting en sluitsystemen zijn beschikbaar om de perfect afgewerkte AE kast te ontwerpen.

Troeven op een rij
De Rittal AE kast is een vaste waarde voor elke installateur op zoek naar een functionele, veelzijdige behuizing voor alle elektrische en elektronische componenten:

  • optimaal corrosiebestendig dankzij de drieledige oppervlaktelaag,
  • naadloze afdichting in PU-schuim,
  • bestand tegen de indringing van water en stof,
  • moeiteloze wandmontage dankzij geperforeerd paneel aan de achterkant,
  • maximale flexibiliteit voor kabelinvoer,
  • individuele dieptebepaling met rails voor binneninrichting,
  • snel verplaatsbare deurscharnieren,
  • geperforeerde strips aan de deur voor snel en makkelijk monteren van accessoires.

Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.com - www.friedhelm-loh-group.com

Vraag snel méér informatie via
de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Rittal AE kasten koppelen efficiëntie aan flexibiliteit&EngnetId=16009';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.