• 15/02/2016

Rockwell Automation koopt toonaangevend transportbandbedrijf MagneMotion

Rockwell Automation heeft onlangs bekendgemaakt dat het akkoord is over de overname van MagneMotion, een toonaangevende fabrikant van intelligente transportbandsystemen.

Trefwoorden: #intelligente transportbandsystemen, #iTRAK, #MagneMotion, #Rockwell Automation, #transportband

Lees verder

Productnieuws

( Foto: MagneMotion )

ENGINEERINGNET.BE - De systemen van MagneMotion worden gebruikt voor een brede keur aan industriële toepassingen, zoals in de auto-industrie, assemblage, verpakkingsindustrie en materiaalverwerking.

De overname vormt een aanvulling op iTRAK van Rockwell Automation en schept zodoende het breedste portfolio met onafhankelijke cartsystemen binnen deze opkomende technologie.

 “Deze overname is een voortzetting van onze strategie om een portfolio met intelligente productietechnologieën samen te stellen, zodat onze klanten beschikken over een nieuwe generatie prestaties”, zei Marco Wishart, vicepresident en algemeen directeur van motion control bij Rockwell Automation.

“MagneMotion vergroot onze bestaande capaciteiten in onafhankelijke carttechnologie. Onze recente overname van Jacobs Technology en zijn iTRAK-technologie vult MagneMotions portfolio aan.

We hebben een toekomst voor ogen waarin het transport van producten binnen de fabriek, of het nu binnen een machine of tussen meerdere machines is, volledig onder controle staat, wat de productiviteit en flexibiliteit van het gehele proces optimaliseert.”


Bekijk het originele persbericht online (engels)

Rockwell Automation, 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering en informatie. Wij maken onze klanten productiever en de samenleving duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft rond de 22.000 werknemers die klanten in meer dan 80 landen bedienen.


Media Contact
Rockwell Automation
Rivium Promenade 160 – NL-2909 LM Capelle aan den IJssel
adevries@ra.rockwell.com - T: +31 (0)10 266.51.15 - M. +31 (0)6 29.50.40.17

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.