• 22/06/2016

Ontdek wat er nieuw en verbeterd is aan de Haas Mini Mills

De Haas Mini Mills hebben nu nog meer in hun mars als populairste compacte VBC van de industrie. Ze zijn onlangs vernieuwd qua ontwerp.

Trefwoorden: #compacte VBC, #Haas Mini Mills, #LED-werklampen, #operatordeur, #schokbestendig, #veiligheidsglas

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -  Bij dit nieuwe ontwerp lag de focus op verdere verbetering van het gebruiksgemak en productiviteitsverhoging voor de operator.

Nieuw zijn bijvoorbeeld de opnieuw uitgedachte, volledige plaatwerkomkasting, de sterk verbeterde koelmiddeltank en het betere koelmiddel- en spaanmanagementsysteem. Populaire Haas-opties zijn nu ook beschikbaar voor de Mini Mills.

Denk bijvoorbeeld aan een snellere spil, een uitlaatsysteem voor de omkasting en een olieskimmer. Voor een betere zichtbaarheid en veiligheid zijn de Mini Mills nu voorzien van LED-werklampen en zeer schokbestendig veiligheidsglas in de operatordeur.


TIP

Meer informatie:
Haas Automation Europe
T. +32 (0)2 526 17 56
lhabets@haascnc.com - www.HaasCNC.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.