Sébastien Franck wordt directeur Computer Futures België

Computer Futures, actief in de recrutering van ICT-specialisten, meldt dat het Sébastien Franck aangesteld heeft als directeur van zijn Brusselse vestiging aan het Schumanplein.

Trefwoorden: #Computer Futures, #ICT, #interim, #recrutering, #Sébastien Franck

Lees verder

HR

( Foto: Computer Futures - Sébastien Franck )

ENGINEERINGNET.BE - Vandaag telt de Brusselse vestiging een twintigtal consultants die tweehonderd plaatsingen van permanente en tijdelijke IT-specialisten op een jaar verzorgen.

In Brussel ambieert Sébastien Franck tegen eind 2017 ruim driehonderd plaatsingen, een verdubbeling van de omzet en vijfentwintig consultants.

Hij wil dat doen door de introductie van een nieuwe strategie. Tot nu toe werd gespecialiseerd in de rekrutering van specialisten voor bepaalde functies, zoals webtechnologie en -ontwikkeling, Big Data, ERP/CRM, informatiebeveiliging, cloud computing, e-commerce, IT-infrastructuur en -managementfuncties (CTO, CIO), sales en presales.

Sébastien Franck: “Ik wil vanaf dit jaar de kwaliteit van onze dienstverlening opdrijven door specifieke expertise in de plaatsing van IT-specialisten in vijf belangrijke sectoren: bank- en verzekeringsbranche, telecombedrijven, IT-adviesverleners en integratoren, consumentenelektronica / maakindustrie en tot slot softwarebedrijven, web- en digitale agentschappen.”

Franck zal zijn tijd verdelen tussen de Parijse vestiging en Brussel, waar hij minstens twee dagen per week zal zijn.

Hij startte zijn loopbaan vijftien jaar geleden in het Londense kantoor van de IT-rekruteringsspecialist en klom stelselmatig op. In België zal hij samenwerken met Albert van Reenen, de directeur van Computer Futures Antwerpen en Nederland.