Harald Overwater wordt nieuwe Managing Director van Pirtek Benelux

Op 1 maart 2016 is Harald Overwater (ex-Schindler) benoemd tot Managing Director van Pirtek Benelux, een bedrijf gespecialiseerd in het op locatie vervangen van hydraulische slangen.

Trefwoorden: #aeriospace bosman, #hydrauliek, #pirtek, #schindler

Lees verder

HR

( Foto: Pirtek )

ENGINEERINGNET - Pirtek Benelux is een onderdeel van Pirtek Europe, een Europees marktleider in het op locatie vervangen van hydraulische slangen. Het bedrijf heeft sinds 1 maart een nieuwe manager: Harald Overwater.

Overwater heeft tijdens zijn carrière verschillende directiefuncties bekleed en ruime ervaring opgedaan in sales en het aansturen van teams.

In zijn vorige functie was 3,5 jaar hij Managing Director bij Schindler liften en 17 jaar bij Aerospace Bosman, een marktleider op het gebied van onder meer co-design, vervaardigen, repareren en verbeteren van vliegtuigonderdelen.

"Met zijn internationale kennis en ervaring past Harald Overwater goed bij de groeiambities van ons bedrijf", stelt Pirtek.

De nieuwe manager zal zijn functie uitoefenen vanuit het Benelux-kantoor in Rotterdam.


ACHTERGROND
Pirtek is een internationale organisatie met centers in de USA, Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, Zuid-Afrika en Europa. In de Benelux zijn er 19 centers en ruim 80 mobiele werkplaatsen.

OP DE FOTO
Vlnr: Alex McNutt, CEO Pirtek Europe en Harald Overwater, Managing Director Pirtek Benelux.