Monsanto enige industriebedrijf in top 10 van Best Places to Work

Monsanto prijkt dit jaar als enige industriële onderneming in de top 10 van 'Best Places to Work’ in België. "We moedigen werknemers aan de CEO te zijn van hun eigen loopbaan"

Trefwoorden: #Accent Jobbs, #Adecco, #Care, #EY, #Great Place to Work, #KBC, #Luc Verstraete, #McDonald's, #Mediamarkt, #monsanto, #Monsanto, #Start People, #Torfs

Lees verder

HR

( Foto: Monsanto )

ENGINEERINGNET.BE - Monsanto is er ook dit jaar in geslaagd zijn zesde plaats in de top 10 van de Best Places to Work in België te behouden in de categorie 'bedrijven van meer dan 500 werknemers'.

De ranking van Great Place to Work Institute Belgium is gebaseerd op een combinatie van twee onderzoeksdelen: de beoordeling door een ruim aantal werknemers in België en de evaluatie van het werkgeversbeleid binnen ondernemingen die actief zijn in België.

Dat quasi de volledige top 10 bekleed wordt door consumentgerichte en dienstverlenende bedrijven is opvallend en zegt veel over het imago van de industrie in België: Monsanto mag zich de enige industriële onderneming in de top 10 noemen. De overige negen zijn Torfs, Accent Jobs en McDonald's Belgium, gevolgd door Start People, Adecco, KBC, Care, Mediamarkt en EY.

Monsanto België heeft een productiesite in Antwerpen met ongeveer 750 werknemers, tewerkgesteld in de productie van chemische producten en een afdeling in Brussel met ongeveer 35 werknemers, verantwoordelijk voor Regulatory Affairs, Communicatie en Public Affairs, in Europa en het Midden-Oosten.

Luc Verstraete, Human Resources Manager van Monsanto België. “Bij Monsanto streven we ernaar een competitieve marktleider te zijn in personeelsontwikkeling waarbij we onze werknemers aanmoedigen de CEO te zijn van hun eigen loopbaan”.


ACHTERGROND
Het Great Place to Work Institute is een internationale onderzoeksinstelling, die diensten verleent aan bedrijven, non-profitorganisaties en administraties in 45 landen. Het instituut werkt samen met de Vlerick Business School voor het opstellen van de ranking.