APK Group heeft 110 openstaande vacatures

Doordat de APK Group nieuwe contracten kon afsluiten, staan er momenteel ongeveer 110 vacatures open. Ze willen technisch personeel zoeken via vijf jobdagen.

Trefwoorden: #APK, #elektro, #gas, #jobdagen, #telecom, #vacatures

Lees verder

HR

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - De voorbije weken heeft het bedrijf nieuwe contracten kunnen afsluiten en bestaande contracten kunnen uitbreiden. Daardoor komen er een 110-tal vacatures open te staan.

Het gaat hierbij voornamelijk over technisch personeel, monteurs voor telecom, water, gas en elektriciteit, die nadien intern in veiligheid en vakbekwaamheid opgeleid zullen worden.

De APK Group stelt momenteel ruim 1000 medewerkers te werk. De gezamenlijke jaarlijkse omzet bedraagt ruim 130 miljoen euro.

De bedrijfsactiviteiten situeren zich op 3 domeinen: energie-en waternetten, infrastructuur & omgevingswerken en telecom & ICT. Hun overnamepolitiek resulteerde in een sterke synergie tussen deze landelijk verspreide afdelingen.

De 110 vacatures zijn voor de 14 vestigingen verspreid over België. Daar zullen ze na aanwerving intensief opgeleid worden in alle veiligheidsaspecten en technische vaardigheden.

Voor de rekrutering van het personeel doet de APK beroep op Q Jobs & Select, een uitzend-, werving- en selectiebureau dat zich doorheen de jaren specialiseerde in technische en bouwkundige knelpuntberoepen en in de meeste vestigingen ook een eigen kantoor inrichtte.

De komende weken worden op 5 verschillende plaatsen in het land jobdagen georganiseerd om de nieuwe vacatures is in te vullen.

Zo worden 85 monteurs voor gas-, elektro- en telecomwerkzaamheden aangeworven en ook nog eens 25 arbeiders en projectleiders voor de civiele werkzaamheden.