• 21/04/2016

Blake Moret wordt nieuwe CEO Rockwell Automation

Rockwell Automation kondigt veranderingen in bestuur aan. Blake Moret benoemd totCEO, Keith Nosbusch blijft bestuursvoorzitter.

Trefwoorden: #Blake Moret, #CEO, #Keith Nosbusch, #Rockwell Automation

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Rockwell Automation heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn raad van bestuur Blake D. Moret heeft benoemd tot president en CEO. De benoeming treedt per 1 juli 2016 in werking. Moret is een veteraan met 30-jaar ervaring bij het bedrijf.

Keith. D. Nosbusch, 65 jaar oud en sinds 2004 president en ceo, treedt af, maar blijft voorzitter van de raad van bestuur. Moret (53) is momenteel senior vicepresident van het bedrijfssegment Control Products & Solutions.

Bestuurder Donald R. Parfet: “Blake heeft zich bewezen als een uitzonderlijke leider, die klaar is om het bedrijf te leiden. We verwelkomen hem in zijn nieuwe functie na een bewust en gepland opvolgingsproces. We zijn erg blij dat hij de vele verworvenheden van het bedrijf onder Keiths leiding uitbouwt en onze visie op de verbonden onderneming naar een nieuwe niveau brengt.”


Op de foto:
Blake D. Moret (l.) en Keith Nosbusch (r.)

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering en informatie. Wij maken onze klanten productiever en de samenleving duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft rond de 22.000 werknemers die klanten in meer dan 80 landen bedienen.

Media Contact:
Anne de Vries
Rockwell Automation | Rivium Promenade 160
2909 LM, Capelle aan den IJssel – The Netherlands
T: +31 (0)10 266.51.15 | M: +31 (0)6 29.50.40.17
adevries@ra.rockwell.com | Via LinkedIn



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.