• 05/09/2016

Ontdek wat er nieuw en verbeterd is aan de Haas DM-1

De DM-1 is een compact, snel bewerkingscentrum dat gebouwd is met bewezen componenten en subassemblages van Haas.

Trefwoorden: #Haas, #Haas DM-1, #hoofdspil, #trommelgereedschapswisselaar

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op de door Haas gebouwde SK-40 in-line direct aangedreven hoofdspil en trommel­gereed­schaps­wisselaar voor 18+1 gereedschappen na, is de DM-1 qua constructie en specificaties identiek aan de DT-1.

Met zijn hoge acceleratiesnelheden, snelle ijlgangen en korte gereedschapswisseltijden is de DM-1 een aantrekkelijk productiviteitsverhogend bewerkingscentrum.

Sommige verspaners investeren liever niet in gereedschappen voor conusgrootte 30 voor de DT-1. Met de DM-1 kunnen verspaners hun bestaande gereedschappen voor conusgrootte 40 gebruiken en voordeel halen uit de grotere spil.

Dankzij zijn compacte vloeroppervlak stelt de DM-1 bedrijven in staat om meerdere machines side-by-side op te stellen om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van kostbare werkvloerruimte.


TIP

Meer informatie:
Haas Automation Europe
T. +32 (0)2 526 17 56
lhabets@haascnc.com - www.HaasCNC.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.