• 11/05/2016

Bluetooth opent nieuwe mogelijkheden voor niveau- en druksensoren van VEGA

VEGA, specialist in niveau- en drukmeettechniek, lanceert met de jongste generatie van zijn universele weergave- en bedieningsmodule Plicscom als eerste fabrikant een Bluetooth-oplossing.

Trefwoorden: #Bluetooth, #druksensoren, #niveausensoren, #VEGA

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Hiermee kunnen alle processensoren van het instrumentenplatform plics gemakkelijk, comfortabel en betrouwbaar via een app op afstand worden bediend.

Met de nieuwe Plicscom zet VEGA het idee van het modulaire instrumentenplatform plics consequent en definitief voort. De draadloze Bluetooth-communicatie is geschikt voor alle bedrijfstakken, maar is vooral interessant voor moeilijk toegankelijke plaatsen, ruwe industriële omgevingen en Ex-zones.

Maar het mooiste is: de nieuwe module is achterwaarts compatibel en kan worden gecombineerd met de totale geïnstalleerde basis van meer dan 1,5 miljoen plics®-sensoren die sinds 2002 in installaties over de hele wereld in gebruik zijn - ongeacht het meetprincipe, zonder software-update en met de beproefde bedieningsstructuur.

Plicscom in het instrument plaatsen, VEGA Tools-app downloaden en de gebruiker kan zijn plics-sensoren comfortabel en vooral zonder risico's op een veilige afstand met zijn smartphone of tablet configureren en parametreren. Er zijn ook weergave- en diagnosefuncties beschikbaar.


Voor meer informatie:
Vega N.V.
J.Tieboutstraat 67 - B-1731 Zellik
T: +32 (0)2-466.05.05
c.vangeetsom@vega.com - www.vega.beBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.