• 12/05/2016

Brady lanceert duurzame identificatieoplossing

MetalPhoto geanodiseerd aluminium is een bijzonder duurzame identificatieoplossing. Het hoogwaardige materiaal behoudt zijn uitzicht en functionaliteit gedurende meer dan 30 jaar.

Trefwoorden: #Brady, #duurzame identificatieoplossing, #identificatie, #MetalPhoto geanodiseerd aluminium

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - MetalPhoto is daardoor uitstekend geschikt voor de tracering van eigendommen.

Bijzonder duurzaam
De MetalPhoto-identificatieoplossingen van geanodiseerd aluminium zijn geschikt voor betrouwbare eigendomsidentificatie in veeleisende omstandigheden. Deze bijzonder duurzame, aanpasbare tags en labels zijn gemaakt van metalen deeltjes die worden afgedicht door een anodische laag.

In combinatie met een aluminium basis zijn ze uitstekend bestand tegen wrijving, chemicaliën, solventen, blootstelling aan uv-licht en temperaturen tot 343 °C. MetalPhoto werd speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en heeft een levensduur van meer dan 30 jaar.

Het materiaal kan worden bedrukt met afbeeldingen in hoge resolutie met een hoog contrast, en is daardoor een toonaangevende oplossing voor de tracering van eigendommen.

Perfect aanpasbaar
MetalPhoto is een identificatieoplossing, zwart-op-zilver, die perfect aanpasbaar is. Het duurzame materiaal kan bedrukt worden met tekst en cijfers, barcodes, 2D-codes of bedrijfslogo's. MetalPhoto is verkrijgbaar als tags of zelfklevende labels in verschillende afmetingen en diktes.

Belangrijkste toepassingen
MetalPhoto-identificatieoplossingen van geanodiseerd aluminium worden vooral gebruikt voor producten en apparatuur in veeleisende omstandigheden. De lucht- en ruimtevaartindustrie, defensie, openbaar vervoer en chemische, olie- en gasbedrijven kunnen MetalPhoto gebruiken voor de identificatie van instrumentenpanelen, onderhoudsschema's, apparatuur en eigendommen met UID-barcodelabels, naamplaatjes of barcodes.

Het MetalPhoto-identificatiemateriaal van geanodiseerd aluminium voldoet aan een groot aantal commerciële, militaire en overheidsnormen en -specificaties, en is ontwikkeld voor de identificatie van eigendommen in veeleisende omstandigheden. Contacteer Brady via emea_request@bradycorp.com voor een staal of productfiche.


 
Over Brady Corporation
Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten hoogwaardige labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printsystemen en software.

Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische sector, bouw, onderwijs, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren. Het hoofdkwartier van Brady bevindt zich in Milwaukee, Wisconsin.

Op 1 augustus 2014 telde het bedrijf ca. 6400 werknemers in zijn vestigingen wereldwijd. In 2014 bedroeg de wereldwijde omzet ca. 1,23 miljard dollar. Het aandeel van Brady wordt verhandeld op de beurs van New York onder het symbool BRC. Verdere informatie vindt u op de website op www.bradycorp.com
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.