• 30/05/2016

Audi streeft naar de hoogste kwaliteit, voor machine én mens - vacatures

Jonathan De Spiegeleer is sedert 2013 onderhoudsmecanicien in de afdeling Carrosseriebouw bij Audi Brussels.

Trefwoorden: #Audi Brussels, #onderhoud, #onderhoudsmecanicien

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Eerst begon hij aan de productielijn en deed vervolgens de overstap naar de herstellingsdienst. Daarna startte hij bij de afdeling geometrie en momenteel is hij werkzaam als onderhoudstechnicus.

In de drie grote productie-eenheden op de site (Carrosseriebouw, Lakafdeling, Montage) en de afdeling Gebouwenbeheer vinden onderhoudstechnici met verschillende specialisaties hun gading, waaronder elektromechanica, mechanica en elektriciteit.

“Onze job is heel afwisselend, van preventieve tot curatieve taken. We zorgen voor het onderhoud van robots en kleinere installaties, maar leggen ons evengoed toe op lassen en frezen.”

De innovatie zindert hier echt door de lucht. Zo zijn wij al mee met het thema HRC (Human -Robot Collaboration), waarbij de medewerker effectief samen werkt met de robot, interageert, ... in alle veiligheid maar zonder de gebruikelijke, nogal omslachtige, veiligheidscellen, toegangsdeuren en dergelijke, ...

Door die voortdurende innovatie kunnen medewerkers constant bijleren en doorgroeien. “Ik volgde al verschillende opleidingen, zoals eentje met betrekking tot perslucht. Een scholing rond lijmtechnieken is ook in het vooruitzicht, want kleine onderdelen worden steeds vaker gelijmd.”

Omdat de kwaliteitsstandaarden zo hoog zijn bij Audi Brussels, hanteren we de allerlaatste technologie, zoals clinchen in plaats van puntlassen. “Iedereen is verantwoordelijk voor een stuk van zijn productielijn, maar vaak helpen we elkaar.”

Vele machines zijn tot op de millimeter afgesteld. Kleine afwijkingen kunnen grote gevolgen hebben en de hele productielijn stilleggen. Heel snel en precies oplossingen bedenken is dus cruciaal.

Op de site in Brussel vormen ze ook één grote, gezellige familie. Bij Jonathan mag je dat zelfs letterlijk nemen, want zijn vader is al 35 jaar aan de slag bij Audi Brussels.

“Het was mijn droom bij mijn vader te werken. En sinds een paar jaar is die droom uitgekomen.” Dankzij het ploegensysteem heeft Jonathan bovendien bijna geen last van files en spendeert hij zo extra tijd met zijn eigen gezin.

Audi Brussels staat voor kwaliteit en investeert daarom in het allerbeste voor mens en machine, van de meest recente opleidingen tot de nieuwste technieken. Zo krijgt iedereen die wil alle kansen voor een fascinerende, dynamische carrière. “Ik ben echt fier dat ik deel uitmaak van dit team, het is echt een super uitdaging.”, besluit Jonathan.

Ook zin om mee te bouwen aan de toekomst van Audi?
Ontdek dan alle jobs op audibrussels.com/career


Meer informatie:
Audi Brussels nv/sa
Britse Tweedelegerlaan 201 - 1190 Brussel
www.audibrussels.com/career - jobs.audibrussels@audi.de



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.